Wednesday, February 28, 2024
HemeSportsMånga nya IP-adresser som enligt uppgift får tillkännagivanden vid The Game Awards...

Många nya IP-adresser som enligt uppgift får tillkännagivanden vid The Game Awards 2023

Årets slut är nära vilket betyder att det snart är dags för The Game Awards 2023! The Game Awards 2023, som sänds den 7 december, kommer att utspela sig en intensiv tävling mellan några tunga headers som nominerats i år. Baldur’s Gate 3, Marvel’s Spider-Man 2, Armored Core 6, Forza Motorsport och många fler spel nominerade i över 30 kategorier, som tillskriver hype som aldrig förr. Men det finns en annan anledning att se fram emot TGA: alla världspremiärer och exklusiva tillkännagivanden. Tja, det ser ut som att 2023 års TGA kommer att introducera världen för många nya IP-adresser!

Amerikas favoritvideo idag

Under åren har The Game Awards utvecklats till att bli den största spelkarnevalen. Inte bara som en hyllning till allt som har hänt under hela kalendern utan det har också fungerat som ett medium för att ge en glimt av vad som väntar härnäst. Vilka nya titlar kommer att tillkännages? Vilka nya uppdateringar kan fansen förvänta sig vid evenemanget för efterlängtade projekt? Tydligen drevs spekulationerna kring några spännande nya IP-meddelanden efter att en trovärdig insider gjort ett intressant påstående.

Game Awards 2023 ger en helt ny uppsättning IP-adresser till bordet!

Enligt en pålitlig industriscoop är TGA 2023 inställd på att utgöra en scen för ett antal nya IP-meddelanden. Påståendet kommer från Jeff Grubbs avslöjande om det kommande evenemanget. Genom ett inlägg på X skrev Scoop, “Enligt journalisten Jeff Grubb och vad han har hört kommer massor av nya IP att avslöjas på #gameawards Massor av teases har avslöjats av publicister i år.”

För de omedvetna är Jeff Grubb en känd reporter, videospelsdesigner och producent. Den senare tillhandahåller ofta lite insiderinformation om branschen genom sina sociala medier och YouTube-podcastkanaler. IP-meddelandet är dock bara ett rykte eftersom det i skrivande stund inte finns mycket som har avslöjats av videospelsproducenten.

Tidigare har det förekommit rykten om olika projekt som möjligen får sin första officiella glimt av The Game Awards 2023, och de senaste påståendena från scoopet har just återuppstått teorin.

Största meddelanden som kan hända vid evenemanget

För närvarande finns det många rykten om projekt som fansen skulle älska att få en officiell smygtitt på den 7 december. Även om vissa titlar verkligen talar starkt för detsamma, verkar några som ett långt skott med tanke på att The Game Awards är precis runt hörn. Så låt oss titta på de tio största tillkännagivandena som faktiskt kan hända vid evenemanget baserat på deras framsteg som har varit kända för samhället.

  • Wonder Woman Gameplay Avslöja
  • God of War Ragnarok DLC/ Fristående expansionsmeddelande
  • Rise of the Ronin: Gameplay och releasedatum
  • Star Wars: Outlaws – Trailer och releasefönster
  • Elden Ring: Shadow of the Erdtree Gameplay Reveal
  • Senua’s Saga: Hellblade 2 – Gameplay and Release Window
  • Trailer för Death Stranding 2
  • Borderlands 4 eller Wonderlands 2
  • Alla GTA 6 Insight Post the Trailer Launch
  • The Alters: Trailer and Release Window

Det är viktigt att notera att alla dessa påståenden för närvarande är baserade på spekulationer. Nåväl, inte långt innan vi får en officiell bekräftelse!

RELATED ARTICLES

Mest populär