Monday, February 26, 2024
HemSoccerManchester Uniteds skaderapport - Senaste uppdateringarna om Casemiro, Harry Maguire och mer...

Manchester Uniteds skaderapport – Senaste uppdateringarna om Casemiro, Harry Maguire och mer inför FA-cupens tredje omgångsmatch

Det har inte gått bra för Manchester United den här säsongen. Lagets kampanj har fått ett hårt slag på grund av en rad skador på deras a-lagsspelare. Det verkar dock som om det nya året skulle kunna se laget vända på saker och ting med flera toppnamn som kommer att återvända till laget.

Amerikas favoritvideo idag

Manchester United-chef Erik ten Hag öppnade upp om sina spelare under sin presskonferens och bekräftade återkomsten av några anmärkningsvärda spelare till matchen mot Wigan. Laget måste dock se till att inte stressa på sina spelare som varit ute med sina respektive skador ett tag nu.

Nyckelstjärnor från Manchester United kommer att återvända mot Wigan

Manchester Uniteds chef Erik ten Hag verkade vara vid gott mod under sin senaste konferens. Holländaren gav flera uppdateringar om sina spelare som kan komma tillbaka till laget under de kommande veckorna.

Holländaren kommenterade Casemiro och Lisandro Martinezs tillgänglighet, “Två klassspelare. De kommer att föra laget framåt, det vet vi. Vi ser fram emot att de kommer tillbaka till laget på matchdagen, men vi får vänta på det. De behöver fortfarande lite tid för att göra sin comeback fullt ut.”

Även om det finns tvivel kring duons återkomst, var Ten Hag ganska självsäker kring några andra namn på bänken. “Spelare är vid punkten att återvända på gräset för att återvända på planen, typ Harry Maguire, Luke Shaw, Tyrell Malacia och Mason Mount. Det finns spelare under januari som kommer tillbaka in i laget.”

Det ska bli intressant att se om de återkommande namnen kan hjälpa holländaren att vända på saken. Det har varit mycket press på managern att få saker på rätt spår igen efter en dålig rad prestationer. Många fans tror att den tidigare Ajax-chefen riskerar att bli av med jobbet om han inte kan vända utvecklingen till lagets fördel.

Erik ten Hag ser ut att vända på saken efter en dålig rad resultat

Det är ganska hemskt för Erik ten Hag just nu. Holländaren har misslyckats med att producera de resultat som krävs för laget, med United kraschade under gruppspelet i Champions League. Saker och ting har inte varit så bra i Premier League också, med laget för närvarande åtta på tabellen med bara 10 vinster av sina tjugo matcher.

Manchester United skulle kunna skiljas från tränaren till sommaren om han inte lyckades ge de resultat som behövs. United kommer att hoppas kunna göra en imponerande prestation under andra halvan av säsongen och säkra den europeiska konkurrensen för den kommande säsongen. Tror du att Erik ten Hag kan rädda sitt jobb i Manchester United? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär