Tuesday, February 27, 2024
HemSoccerManchester City Skadeuppdatering: Erling Haaland, Kevin De Bruyne & Jeremy Dokus återkomstuppgörelse...

Manchester City Skadeuppdatering: Erling Haaland, Kevin De Bruyne & Jeremy Dokus återkomstuppgörelse rapporterad

Det tog en halv säsong, men det ser ut som att Manchester City äntligen hittar greenen. Titelrivaler Arsenal har tappat många poäng medan Pep Guardiolas män gick segrande i en tuff bortamatch mot Everton. Nyvärvningar som Mattheus Nunes och Josko Gvardiol börjar också klicka ihop som en enhet. Men Man City har precis fått nyheter som kangöra eller bryta sin säsong‘. En skadeuppdatering har dykt upp för deras superstjärnstrio Kevin De Bruyne, Erling Haaland och Jeremy Doku.

Amerikas favoritvideo idag

Skador har ständigt stoppat Man Citys fart den här kampanjen. Trots sin seger på Goodison Park tvingades den inflytelserika försvararen John Stones bort på grund av en skada som inte såg bra ut. Därför kommer fans som ivrigt väntar på att deras favoritstjärnor ska återvända bli glada över de senaste nyheterna.

Manchester City-trion återvänder snart till action

Enligt rapporter på X har de tre spelarnas förväntade återkomstdatum avslöjats. Den belgiska duon kommer sannolikt att göra comeback i matchen mot Huddersfield den 7 januari. Det finns dock en möjlighet att Dokus återkomst kan skjutas fram till den 13 januari. Norrmannen, å andra sidan, är planerad att återvända mot Newcastle United, en vecka senare den 13 januari. KDB har varit spelaren borta längst. Den belgiske trollkarlen spelade senast mot Burnley i augusti innan han tvingades bort av en hamstringsskada. Med 31 assist under säsongen 22/23 har hans kreativitet verkligen saknats av hans lagkamrater.

Erling Haaland (stressreaktion i Bone) & Jeremy Doku (Hamstringsskada) var korttidsfrånvaro och duon sågs så sent som i december. Med 3 PFA POTY-priser mellan sig är Haaland och KDB två av de bästa spelarna i Premier League, än mindre Manchester City. Men trots deras förestående återkomst har Guardiola varit diplomatisk om sitt lags titelambitioner.

“Vi är inte i toppen av ligan”, bedömer Guardiola ärkerivalerna före Man City!

Med 5 Premier League-titlar under sina 7 säsonger med Sky Blues skulle de flesta förvänta sig att Guardiolas lag skulle vara titelfavoriter. Den spanska taktikern håller dock inte med. I en presskonferens nyligen sa han, “Vi är inte i toppen av ligan, Liverpool är bättre”, enligt BBC. Är Pep ute efter att tona ner de skyhöga förväntningarna?

Enligt spanjoren har hans sida haft skador och andra problem. Han tillade dock att nivån och tillståndet på hans sida är mycket bra och de kommande månaderna är “mindre intensiva” jämfört med november och december. Därför verkar det som det perfekta tillfället att göra KDB och de andra återhämtande Cityzens tillbaka in i laget.

Kan de vända utvecklingen till Manchester Citys fördel? Berätta för oss i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär