Wednesday, February 28, 2024
HemWwe"Manager", "Enforcer", "General Manager": Fans spekulerar i Dwayne Johnsons dotter, Avas nya...

“Manager”, “Enforcer”, “General Manager”: Fans spekulerar i Dwayne Johnsons dotter, Avas nya roll efter att hennes partners lämnade företaget

Det har gått över tre månader sedan WWE:s första fjärde generationens superstjärna hade en tv-sänd match. Ja, sista gången Ava låste horn inne i den kvadratiska cirkeln var kl Värmebölja 2023. Hennes motståndare, Ivy Nile, lyckades vinna matchen på lite över två minuter på WWE Performance Center i Orlando. Sedan mötet den 22/8, Dwayne Johnsonäldsta dottern har inte haft en match.

Amerikas favoritvideo idag

Detta kommer säkert att starta spekulationer bland fansen. Men går man steget före har de troende faktiskt föreslagit en möjlig jobbroll för 22-åringen. Fansen tog till sociala medieplattform Xatt spekulera Avas framtida roll i den Stamford-baserade marknadsföringen. Men innan vi går in i reaktionerna, låt oss ta reda på vad familjemedlemmen Anoa’i har hållit på med på sistone.

Fraktionsuppehåll, no show: Ava’s mixed bag 2023

I år har det varit blandat för Ava i WWE. Även om hon fick en betydande push tidigt 2023, kommer en oförutsedd händelse sannolikt att ha spårat ur hennes momentum i befordran.

Ungefär som sin legendariska far började hon i ett stall till ett ljummet gensvar och fick sedan ett omdop, men det var där likheterna slutade. Medan omvandlingen till Stenen från Rocky Maivia gjorde underverk för Dwayne Johnson, att ta bort Raine från hennes namn har inte gett Ava liknande tur.

Tvärtom, hon såg hennes fraktion falla isär när två av dess medlemmar lämnade befordran. Nyligen skrev WWE på X om detta. I slutet av september dök det upp rapporter om att Jagger Reid och Rip Fowler lämnade WWE och snart bad duon adieu, vilket lämnade många fans i tårar och Avas karriär i fara.

En titt in i Dwayne Johnsons hälsosamma och hjärtvärmande band med sina döttrar

Den andra kvarvarande medlemmen, Joe Gacy, avslutade också offentligt sina band med The Rocks dotter, och därmed decimerade fraktionen. Nåväl, nu har fansen den perfekta rollen för Ava.

Förbereder WWE Ava för den administrativa rollen?

Som nämnts ovan är Ava inte vilken brottare som helst som försöker bedriva sin handel i det Endeavour-ägda företaget. Hennes historia och band går flera decennier tillbaka i tiden. Därför kommer det inte att vara förvånande att se Ava ta en ny roll.

Det finns rapporter som beskriver hennes nedre extremiteter och de operationer hon genomgått. Om hennes knän agerar skulle det vara svårt för henne att brottas, något hon har varit högljudd om tidigare. Förklarar det avsaknaden av ett ringutseende? Kanske det, men pigga upp om du är ett fan.

Den här användaren har redan föreställt sig Ava i en chefsroll.

Den professionella brottaren sågs komma ut ur NXTs kreativa chef Shawn Michaels hytt. När hon tillfrågades tillkännagav hon en match mellan Roxanne och Kiana James, och kanaliserade hennes inre chefsdam. Detta fick nästa användare att kalla henne “enforcer”.

En tredje användare röstade också för Avas chefsuppdrag.

Alla var dock inte glada över den möjliga utvecklingen. Vissa verkade också sarkastiska.

De verkade övertygade om den tidigare Schism-medlemmens roll som assisterande GM i NXT och gav till och med lite logik bakom tanken.

Vad är dina tankar om detta? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär