Wednesday, December 6, 2023
HemNBAMånader efter att ha döpt Victor Wembanyama till "Alien" ger Lebron James...

Månader efter att ha döpt Victor Wembanyama till “Alien” ger Lebron James det en andra tanke

När Victor Wembanyama introducerades till NBA-världen var det en fylld av vördnad, chock och överraskning. Varför frågar du? Den mest uppenbara anledningen är förstås hans 7’4 gängliga ram. Wemby är inte obekväm med utseendet eftersom han är van vid att sticka ut från mängden, bokstavligen hela sitt liv. Lägg till det hans sällsynta färdigheter som gör honom till en generationsbegåvning. Naturligtvis blir han nästa NBA-enhörning. Förutom att den unge stora mannen inte är den största fan av smeknamnet. Han föredrar smeknamnet som LeBron James gav honom.

“Utomjording”. Det var vad James kallade Wembanyama inför sitt NBA-draft 2023. Och nu verkar det som om även Lakers-legenden är på liknande väg.

LeBron James är vördnad över sitt förflutna

Den senaste uppdateringen av LeBron James visar hur han lägger om en video som satts ihop av en av hans många fansidor. Det visar en ung LeBron (2009-10) säsong som hoppar och gör mål som en galning. Det ser ut som att 38-åringen helt enkelt är chockad över sin egen atleticism (behöver inte nödvändigtvis, se hur han är i toppform, även nu).

Han textar videon med “Jag är INTE från denna planet”. Det kommer inte att vara långt ifrån sanningen. LeBron James blev King James med denna exakta prestation och talang som inte är den här världen. Sedan han klev in på banan med Cavaliers 2003 till nu, har Bron fortsatt att blåsa bort NBA-världen.

Varför tar vi inte en titt på videon där James påminner om sitt förflutna och inser att han verkligen kan vara “inte från denna planet”?

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av LeBron History (@lbjhistory)

Tja, själva videon är en hyllning till legenden som LeBron James är. Detta visar hans otroliga prestationer under säsongen 2009-10 och enligt StatMuse hade Bron i genomsnitt 29,7 poäng, 8,6 assist och 7,3 returer på 76 matcher. Det var också året han fick sitt andra MVP-pris. För att inte tala om, det var året han skulle spela för sista gången i Cleveland Cavaliers innan han flyttade till Miami Heat.

Varför King James är värdig sin titel

Det är inte konstigt att spelare på banan vacklar ett steg när de ser James komma in på banan. Han är också känd för att ha tjurat sig för att få sitt lag till nästa nivå. Den här komfortzonen som Bron har skapat för sina lagkamrater är trots allt det som har gett dem en ursäkt för att inte ta steget upp som tillfället kräver. Inte hans fel, naturligtvis, men det får en att undra vad Lakers ska göra när LeBron lämnar för gott.

Att hålla sig “Fly” LeBron James ger en värdefull lärdom när han avslöjar sin favorit Nike Fit: “Ta på dig några bomullsshorts”

Om man tittar på hans statistik kommer det fortfarande att ta tid för spelarna nu att nå de höjder som satts av honom. Till att börja med är han den enda spelaren som har spelat in över 30 000 poäng, 8 000 returer och 8 000 assist i NBA:s historia. Med totalt 38847 karriärpoäng har han överträffat Kareem Abdul Jabbar och Karl Malone på listan över alla tiders ledare.

Går vi vidare är hans slutspelsrekord inte mindre hypen. Återigen har han gått före de ovan nämnda legenderna. Han sitter på toppen med 8023 poäng och har dominerat listan över alla tiders ledare även för slutspelet. Allt detta och många fler utmärkelser hindrar honom inte från att påminna sig själv och världen om att han var ett barn från Akron.

I slutändan är detta grundade tänkesätt och att vara trogen sina rötter det som gör att hans prestationer fullbordas. Och tittar man på Victor Wembanyama är han bara 19. Det finns fortfarande mycket utrymme för förbättring och tillväxt – bokstavligen och tekniskt. Men det vi har sett hittills är mycket lovande och Wemby har verkligen levererat.

RELATED ARTICLES

Mest populär