Sunday, December 10, 2023
HemGolfMånader efter att fru Paulina Gretzky packade upp sina graviditetsproblem, blir Dustin...

Månader efter att fru Paulina Gretzky packade upp sina graviditetsproblem, blir Dustin Johnson verklig med sina föräldrafärdigheter

Föräldraskap är verkligen en resa full av upp- och nedgångar, fylld med ödmjuka upplevelser för alla föräldrar. Trots att de lever ett liv i rampljuset är golfaren Dustin Johnson och hans fru Paulina Gretzky inget undantag från den ödmjukhet som vägen till att bli en bra förälder för med sig.

Dustin Johnson pratade nyligen om den icke-TV-sidan av att vara förälder. Han målade en surrealistisk bild av sin resa in i faderskapet och de strider som kommer i ens väg när man kliver på denna väg. Låt oss veta mer om det!

Dustin Johnson delar med sig av en inblick i sitt liv som förälder

Paulina Gretzky och Dustin Johnson har haft en lång, sagolik relation och sedan ett bröllop 2022. Deras band har lett till födelsen av deras två underbara barn, Tatum Gretzky Johnson och River Jones Johnson. Detta har verkligen varit en transformerande process för duon. Men det som gör familjen Johnson så speciellt är deras uppriktiga attityd om föräldraskap.

I en intervju nyligen passade Dustin Johnson på att dela med sig av en inblick i hans liv som pappa. Hans intressanta konto har fans tjatat om familjemannen som deras favoritgolfspelare är. Men ur samspelet var en sak som verkligen stack ut med Dustins snålhet som förälder hans förmåga att byta blöjor!

Johnson fick frågan om hur faderskapet har varit för honom, och om han har haft möjlighet att byta blöja ännu. Till vilket han svarade: “Ja, jag har gjort allt. När du har barn är det som att många saker du tyckte var riktigt elaka, inte är grymma längre, speciellt om det kommer från dina barn.

Dustin förklarade hur han har gjort nästan allt under sina åtta år som förälder. Hans relaterade fönster till föräldraskap gjorde att han fick mycket kärlek från sina fans online. Han betonade att det som skulle verka grovt för många inte verkar lika grovt för föräldrar när det kommer från deras egna barn. Sådan är bandet mellan en förälder och ett barn. Dustin Johnson var dock inte ensam i sin uppriktiga berättelse om föräldraskap. För några månader sedan hade hans fru Paulina Gretzky också delat med sig av en glimt av hennes resa som mamma.

Paulina Gretzkys ode till moderskapet

Moderskapet för inte bara med sig en ny del av ansvaret utan också en förändring i ens fysiska egenskaper. Kampen en mamma utsätts för för att få ett nytt liv till världen är verkligen bortom all förståelse. Även efter de intensiva kämpar som mödrar genomgår, ser vi inte många samtal som händer om den hårda verkligheten efter förlossningen i mainstream media. Paulina Gretzky är inte en som accepterar tystnaden som omger moderskapets magiska resa.

Gretzky har varit transparent i att dela med sig av sin moderskapsresa. Hon har använt sin plattform för att prata om effekterna av de förändringar som sker på en mammas kropp och på hennes psykiska hälsa. Gretzky har också fördjupat sig i hur hon hanterade de problem som kom i hennes väg som nybliven mamma.

Familjen Johnson har verkligen anammat sin föräldraresa och gör sitt bästa för att hjälpa andra nyblivna föräldrar. Vad tycker du om Dustin Johnsons senaste uppriktiga ögonblick om föräldraskap? Dela dina åsikter i kommentarsfältet nedan.

Se berättelse: Paulina Gretzkys mamma delar en härlig tidbit om sin dotters bröllopsdatum med Dustin Johnson

RELATED ARTICLES

Mest populär