Monday, December 4, 2023
HemBasketball"MAN IN THE ARENA": Brasiliens fotbollsstjärna Neymar hittar sin inre LeBron James...

“MAN IN THE ARENA”: Brasiliens fotbollsstjärna Neymar hittar sin inre LeBron James mitt i den senaste tidens kamp och orättvis motreaktion

Qatar FIFA World Cup 2022 saknar inte överraskande resultat och även skador. Tyvärr står några toppstjärnor i turneringen inför skador. Några har uteslutits från turneringen helt och hållet, och några är fortfarande på linorna. Den brasilianske superstjärnan Neymar Jr fick ett stort slag mot fotleden och är för närvarande utanför gruppspelet. Och fotbollsstjärnan tittar på NBA-legenden LeBron James för inspiration.

Brasilianaren no.10 är under mycket kritik för att vara skadad, något han inte hade kontroll över. Som en av de viktigaste spelarna i truppen är hans frånvaro ett stort slag för laget att nå utslagningsstadiet.

LÄS: “LeRecruiting Begins”: LeBron James blir utropad av NBA World för “Clear Tampering” efter att ha berömt Kevin Durants lagkamrat

Fansen är oroliga att laget kan gå miste om en av sina bästa chanser att vinna sin sjätte världscup på grund av hans skada och därav kritiken. Så superstjärnan tittar på James och hans ord för motivation.

Neymar Jr. hämtar inspiration från LeBron James

FIFA-VM har väckt mycket spänning bland fansen. Skadan som en toppstjärna som Neymar Jr drabbats av är dock en mycket stor besvikelse för fansen. Samtidigt står Neymar inför bördan av kritiken, och många pekar på att hans frekventa skador är orsaken till Brasiliens problem. Många tycker också att den här motreaktionen är orättvis, eftersom den brasilianska superstjärnan är en av de mest nedsmutsade spelarna under matcher. Hans lagkamrater och fotbollslegender har också visat stöd för honom.

Brasilien började sin turnering starkt, med en 2-0-seger över Serbien, men Neymar Jr. skadades i matchen. Superstjärnan missade också semifinalen i världscupen 2014 på grund av skada. Därför är Neymars skada ett stort slag för honom själv också. Paris Saint-Germains superstjärna nämnde för några månader sedan att VM 2022 förmodligen skulle bli hans sista.

Breaking: Neymar utanför gruppspelet på grund av skada 😳 pic.twitter.com/iW0u6rhjcQ

— Nhanha Yhaw Obhed📌 (@NhanaYOO) 26 november 2022

Kritiken når superstjärnan, och han hämtar motivationen från ett Instagram-inlägg av LeBron James förra året. Neymar delade inlägget av James som också gick igenom en tuff säsong förra året. Med skador och dåliga prestationer från laget som plågade honom, delade James en lång bildtext där han delade med sig av sina tankar om sin situation.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av 👑 (@kingjames)

“som i bästa fall i slutändan vet triumfen av höga prestationer,” skrev James och tillade vidare “och som i värsta fall, om han misslyckas, åtminstone misslyckas samtidigt som han vågar mycket, så att hans plats aldrig ska vara med de kalla och skygga själar som varken känner till seger eller nederlag “MANEN I ARENA”

Ovanstående är bara ett utdrag ur bildtexten, där James antyder att ingen känner till sina kamper mer än de själva.

Lakers 2022-23

LeBron James missade några matcher under säsongen 2022-23 på grund av skada. Den 37-åriga superstjärnan har sedan dess återvänt till truppen och hjälper dem att vinna.

Los Angeles Lakers vann raka vinster under sina senaste matcher när de slog San Antonio Spurs bekvämt i båda.

Fansen till Brasilien och Lakers skulle hoppas att Neymar och LeBron James kunde hjälpa sina respektive lag till stora framgångar.

RELATED ARTICLES

Mest populär