Saturday, December 2, 2023
HemBasketball"Mamma, vad fan gör du?": 60 miljoner dollar värd Charles Barkley erkänner...

“Mamma, vad fan gör du?”: 60 miljoner dollar värd Charles Barkley erkänner att han var förvånad på grund av sin mammas rika vanor

Charles Barkley rådde en gång nybörjare att aldrig ge sina pengar till familj och vänner. Men Barkley själv lärde sig den läxan den hårda vägen. Han avslöjade nyligen hur han blev förvånad över att lyssna på sin mammas rika vanor. Faktum är att det fanns en tid då Charcey Glenn, Barkleys mamma inte kunde leva på 2 miljoner dollar om året.

I en intervju nyligen på SiriusXM avslöjade Barkley hur han brukade betala sin mamma. Han betalade sin mamma 50 000 dollar per år, vilket var det högsta i Leeds, Alabama, där hon bodde. Charcey Glenn påminner sig dock om att de medarbetare som arbetar för Barkley skulle begära extra pengar varje månad.

När han lyssnade på sin mammas krav, blev Barkley helt chockad. Han sa till sin mamma: “Mamma, vad fan gör du?” Han betalade också alla husräkningar. Men det var tydligen inte tillräckligt för hans mamma.

Chracey Glenns rika vanor fortsatte. 2002 sa Barkley till Jim Gray att hans mamma inte kunde leva på 2 miljoner dollar om året nu. Ytterligare avslöjar att hans mamma skulle be honom om mer varje år. Han sa tydligen till sin mamma: “Jag byggde ett hus till dig, du har två bilar, kan du inte överleva på 50-60 tusen kronor om året?” Barkleys mamma svarade sardoniskt: “Jag måste spendera pengar, jag är Charles Barkleys mamma.”

Charles Barkley gav ett råd till nybörjare

Charles Barkley, som har ett nettovärde på 60 miljoner dollar, rådde en gång nybörjare att de aldrig skulle ge sina pengar till familj och vänner. “Det första du gör är att lära dig hur du sparar dina pengar eftersom din familj och dina vänner är de värsta människorna att spendera dina pengar på.” sa den 11-faldiga NBA All-Star. “Sextio till 70 procent av professionella idrottare går sönder,” tillade han.

Barkley rekommenderade att nybörjare tydligt borde säga “Jag är inte skyldig dig någonting. Om jag vill göra något för familjen så gör jag det.” Detta kan dock vara en av de viktigaste anledningarna till att Barkley har förlorat de flesta av sina gamla vänner och familj.

Vad tycker du om Barkleys åsikt? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär