Saturday, December 9, 2023
HemNFLMamma Randi återbesöker middagstid med Patrick Mahomes och Brittany, berättar varför hon...

Mamma Randi återbesöker middagstid med Patrick Mahomes och Brittany, berättar varför hon älskar NFL Bye Week så mycket

Det är en hejdå-vecka för Kansas City Chiefs och truppen är överallt och tar en välbehövlig paus från att kämpa hårt för att vara i toppen av AFC West-divisionen. TE Travis Kelce är i Argentina med sin ryktade skönhet. De två sågs på en restaurang i Buenos Aires efter att en av hennes konserter ställdes in på grund av dåligt väder. Kelce träffade också Taylor Swifts pappa, Scott Swift.

Swifties blev förvånade när Kelce inte dök upp på Swifts första internationella konsert som en del av hennes Eras Tour. Taylor hade deltagit i varje hemmamatch för Chiefs ända sedan hennes första match den 24 september. Vad förklarade Kelces frånvaro? Han var i Kansas City för en viktig händelse som matriarken från familjen Mahomes också hade deltagit i.

Bye-veckor är tid avsedd för familjen, enligt Mahomes Supermom

“I love bye week so much ” delade Randi Mahomes på X. Vad var anledningen till det? Älskar hon inte att se sin son dominera sina motståndare på rutnätet? Hon förklarade det i själva inlägget, “Igår kväll åt jag middag med mina 3 barn och svärdotter. Älskar dessa stunder”.

Med tanke på det ansträngande NFL-schemat med matcher varje vecka och träningspass tre dagar i veckan, får Randi inte mycket tid med sin son, Patrick Mahomes. Även under speldagar, när hela familjen är på samma plats, samma stadion, måste Mahomes vara med sitt lag.

Kansas City Chiefs Struggle, Miami Dolphins trivs när spännande siffror avslöjar vilka lag som gör bäst poäng i NFL

Så hejdå-veckor är speciella ögonblick för inte bara Mahomes, utan alla NFL-spelare, att tillbringa kvalitetstid med familjen. Hon sa vidare “…kan ha varit med några hundra andra människor men ändå var vi det totalt.” Vilka var de “hundra andra människorna” hon syftade på?

Även i ett rum fullt av människor värnar Randi om tid med familjen

Patrick Mahomes etablerade “15 and the Mahomies Foundation” 2019. I går kväll anordnade stiftelsen en middag med auktioner på The Midland Theatre i Kansas City. Det fjärde årliga programmet var en enorm framgång, där stiftelsen delade ut över $600 000 till olika välgörenhetsorganisationer. Hela familjen var närvarande vid sammankomsten och Randi gick till och med till Instagram för att dela en bild.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Randi Mahomes (@randimahomes)

Förutom Brittany, Jackson och Mia, i videon som delas av stiftelsen på X, sågs en annan spelare. Mahomes bästa kompis och miljardärssångare Taylor Swifts ryktade pojkvän, Travis Kelce. På tal om Travis, han har en svår match den 21 november, då han möter sin brors lag, Philadelphia Eagles.

RELATED ARTICLES

Mest populär