Saturday, December 2, 2023
HemNFL"Mamma, han är otrogen": Travis Kelce retar bror Jason för hans "födelsedagspresent"...

“Mamma, han är otrogen”: Travis Kelce retar bror Jason för hans “födelsedagspresent” från NFL

Idag släppte bröderna Kelce, Travis och Jason, sitt senaste avsnitt av “New Heights”-podden på YouTube. I avsnittet diskuterade de olika ämnen, inklusive en petition att skicka Travis till rymden, Jasons berättelse om en hajattack, Kansas City Chiefs match mot Miami Dolphins och Philadelphia Eagles match mot Dallas Cowboys.

De grävde också i en unik gåva som Jason fick från NFL på sin födelsedag. Travis lät inte tillfället passera utan att reta sin bror om denna speciella gåva.

Travis retade Jason om NFL-gåvor

I vecka 9 i NFL säkrade Chiefs en spännande seger med 28-23 över Cowboys. Jason spelade en betydande roll i Chiefs triumf. Det var för övrigt också Jasons 36-årsdag samma dag. Medan han firade sin surt förvärvade vinst fick Jason en oväntad “gåva” från NFL i form av ett drogtest. NFL-spelare måste genomgå ett drogtest minst en gång varje säsong.

Travis verkade vänta på att diskutera detta ämne i podcasten, och han använde tillfället för att reta Jason fullständigt. Travis sa skämtsamt: “Han är otrogen. Han är otrogen.” Det fanns en subtil beundran för Jason när han spelar i en av de mest konkurrenskraftiga ligorna vid en ålder av 36, vilket framgick av Travis’ kommentar: “Du spelar inte det här spelet när du är 36 år gammal. Så som du spelar det, man, kille är juicing.” Sammantaget var det en blandning av lekfullt skämt och delad kärlek mellan två bröder.

RELATED ARTICLES

Mest populär