Wednesday, February 21, 2024
HemCarmelo Hayes"Mami godkänd?": Fans tror att Rhea Ripley har lagt till ytterligare en...

“Mami godkänd?”: Fans tror att Rhea Ripley har lagt till ytterligare en medlem till domedagen

Nyligen fick ett drag initierat av en NXT-brottare det professionella brottningssamhället i chock. För närvarande är det stora samtalet i staden Carmelo Hayes som vänder sig mot sin partner, Trick Williams. WWE-universumet vet inte vad det ska göra med Hayes förrådsförräderi. Den enda klarheten som publiken har just nu är att de hatar detta drag. Dock har Judgment Day’s Rhea Ripley en kontrasterande syn på mainstreamens.

Women’s WWE Champion verkade ganska road av Carmelo Hayes upptåg och hur han bröt ett långvarigt band. Ett inlägg på sociala medier visade att Rhea Ripley skickade sitt godkännande till Hayes för hans handling. Denna reaktion från Mami får nu WWE Universe att tro att Judgment Day kan få en annan medlem snart.

Rhea Ripley ska rekrytera Carmelo Hayes till The Judgment Day?

Judgment Day-fraktionen har skapat sig ett rykte om att ha ett tätt band och sin skicklighet att orsaka förödelse för alla som står i deras väg. Det är svårt att gå med i den här gruppen, liksom Dominik Mysterio var tvungen att vända sig mot sin far, Rey Mysterioför att bli medlem.

Följande Carmelo Hayes svek av sin mångårige vän och partner Trick Williams på NXT Vengeance, a ny klack har framträtt. Även om Hayes inte var förtjust över att Williams jagade NXT-titeln under deras Dusty Classic resa, slog de sig igenom och nådde finalen. Deras motståndare på söndagen var Källa Breakker och Baron Corbin. De gav efter för ett nederlag i just det mötet och stoppade deras fart i tävlingen.

Hayes och Williams drabbades tidigare också samman med Finn Bálor och Damian Priest. Men nu när Hayes väljer att överge sina band, finns en möjlighet för NXT-stjärnan att knyta nya band. Och det ser ut som att Ripley har gett sin välsignelse till Hayes efter hennes reaktion på stjärnans svek mot sin vän.

https://t.co/SSEMgspYNR

— RheaRipley_WWE (@RheaRipley_WWE) 7 februari 2024

Även om många fans inte godkände denna förvandling, verkar det som att Mami är klar för det. Trots att han har ett historiskt förflutet med Judgment Day, kan Hayes senaste handlingar och mentalitet bana väg för ett nytt fackförbund.

Fansen surrar på Twitter och spekulerar om Hayes kommer att gå med på Judgment Day efter Ripleys reaktion.

Fans spekulerar om möjligheterna för Hayes att gå med i The Judgment Day

Efter vad som såg ut som en bekräftelse och uppskattning från Mami of Hayes som vänder på hälen, har WWE Universe tagit till X för att spekulera om den tidigare NXT-mästarens tillägg till fraktionen.

Ett fan ifrågasätter om Hayes är en möjlig framtida medlem nu av The Judgment Day.

Medlem i framtida domedag? pic.twitter.com/QwovBVpvR3

— THE BOULDER (@BASINGSEGRAPS) 7 februari 2024

Medan andra är glada över att se honom om han blir medlem i denna hälfraktion.

Det borde du göra med domens dag!!

— Ames (@Ripleysbabygirl) 7 februari 2024

En annan användare kommenterar att Mami godkänner detta beslut efter att ha sett hennes svar.

Mami godkänd?

— Sir Renzo (@SirRenzo) 7 februari,

Dessa användare kunde inte hålla tillbaka sin entusiasm över möjligheten att Hayes skulle gå ihop med The Judgment Day.

MELO DOMENS DAG ERA JAG BARA SHAT????????

— mandy (@adoreriplee) 7 februari 2024

Melo för domens dag??? Det vore knepigt

— He Is Forever (@fiendfamily) 7 februari 2024

Några av WWE-universumet är glada över möjligheten att Ripley och Hayes delar samma skärm. Men många hade också motsatta åsikter när de delade sina bekymmer. Men är Ripley ute efter att rekrytera?

Tror du att det finns en möjlighet att Carmelo Hayes går med i The Judgment Day efter Rhea Ripleys godkännandereaktion? Kommer de andra medlemmarna att vara okej med det eftersom de en gång hade en strid med varandra? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

Inlägget “Mami godkänd?”: Fans tror att Rhea Ripley har lagt till en annan medlem till Judgment Day dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär