Monday, December 4, 2023
HemBasketball"Målvakter bör byggas som Kevin Durant": 2x NBA-mästare gav målvaktsvisdom efter att...

“Målvakter bör byggas som Kevin Durant”: 2x NBA-mästare gav målvaktsvisdom efter att Lionel Messis Argentina vann i fotbolls-VM

Qatar 2022 VM befinner sig i ett spännande skede av turneringen. Upprördheter i första omgången orsakade av nationer som Saudiarabien och Japan har ökat intresset ytterligare. Men USMNT:s deltagande i turneringen hittills har varit mediokert. Laget visade ändå nyanser av motståndskraft mot England. USMNT möter Iran härnäst i en “måste vinna” match för båda lagen. Fansen bevittnade också en fängslande match på lördagen, där Argentina besegrade Mexiko i en gör-eller-dö-situation. Som svar på ett mål som gjordes i matchen twittrade en Lakerslegend hur sporten behövde fler spelare byggda som Kevin Durant.

Mychal Thompson föreslog roligt hur målvakter skulle byggas som Durant, eftersom det skulle vara en enorm fördel för alla lag.

NBA-legendaren föreslog behovet av Kevin Durant på en fotbollsplan

På Qatar-VMs andra matchdag mötte Argentina Mexiko i ett spännande möte. Lionel Messi och Argentina var på linorna när de stod inför eliminering. Och som ödet skulle ha det, skapade Messi ett ögonblick av magi med ett mål utanför boxen. Ett snyggt placerat skott som inte ens en formformad Guillermo Ochoa kunde stoppa.

Fotbollsfandomen översvämmade Twitter med inlägg som betecknade Messis storhet när han blev den första spelaren att assistera i fem världscuper. Medan andra bestämde sig för att ge sin lustiga åsikt om hur sådana mål kan räddas.

Los Angeles Lakers-legenden, Mychal Thompson, nämnde hur målvakterna, om de byggdes som Durant, skulle vara ett hot för motståndet. Enligt den bahamiska basketlegenden skulle de klara sig bättre i sporten om deras längd var något mer anpassad till NBA-superstjärnor

Ser? Det är JAG säger alltid att målvakter ska vara byggda som Kevin Durant…Lonnnnng armar och smidig…Om Mexikos målvakt var lite LÖNGRE…

— Mychal Thompson (@champagnenuts) 26 november 2022

Den tvåfaldiga NBA-mästaren kommer från de karibiska öarna, där fotbollens popularitet ersätter basket. Kevin Durant skulle gärna vara ett exempel för andra idrottare. Dessutom av en NBA-legend. Men han skulle inte vara riktigt nöjd med hur Brooklyn Nets presterar under säsongen.

Fans av Nets upplever en extremt testsäsong. Den Durant-ledda sidan har haft fler förluster än vinster under säsongen. Laget förlorade på lördagen mot Indiana Pacers, trots att Durant tappade 36 poäng. New York-laget skulle ha lite hopp när Kyrie Irving återvände till truppen.

RELATED ARTICLES

Mest populär