Sunday, December 10, 2023
HemGolf"Making John Daly Proud": Tiger Woods sällsynta Hooters-foto gör att golfvärlden blir...

“Making John Daly Proud”: Tiger Woods sällsynta Hooters-foto gör att golfvärlden blir galen

För över ett decennium sedan hanterade Tiger Woods en enorm kontrovers och ett rörigt äktenskap. Han gick igenom en mycket offentlig skilsmässa 2010. Men sedan dess har Woods vänt sitt liv. Han är nu på god fot även med sin ex-fru, och han tillbringar mycket tid med sin flickvän och sina barn. Men det betyder inte att hans förflutna har glömts bort.

I ett nyligen inlägg på Instagram kan Tiger ses posera med nio kvinnor på Hooters för ett fotografi. Detta väckte många minnen av den 15-faldiga majorvinnaren till golfvärlden.

Fansen reagerar på Tiger Woods på en Hooters-restaurang i Florida

På bilden kan Tiger ses stå och le medan han bär en Nike-keps. Golflegenden är omgiven av nio kvinnor som verkar vara servrar på den berömda restaurangen.

Inlägget blev viralt på nolltid. Golffansen tänkte också direkt på John Daly på grund av hans kärlek till Hooters och sa: “@pga_johndaly håller förmodligen kameran.” Och en annan sa: “Precis som sin pappa och gör John Daly stolt!”

Många fans tog upp Woods förflutna och sa: “Och att mina vänner, är hur det hela stod[started]” och “Ja när han dödade det haha.” En annan person kommenterade, “Gör bara det”, en ordlek som rör golfstjärnans keps.

Andra fans berömde den 15-faldiga Major-mästaren, kallade honom för en GET och sa: “Goat things baby.” En annan kallade honom en “hjälte”, och ännu en annan sa: “Min man!!!”

Woods nuvarande förhållande

Tiger Woods är nu involverad med Erica Herman, som arbetar i restaurangbranschen. De kopplade ihop när Woods öppnade sin egen restaurang och Erica valdes att driva den. Paret har varit tillsammans sedan 2017.

Människor nära Woods har kallat henne för hans “huvudstödssystem” och hävdar att Herman har varit med Tiger i varje steg av hans svåra skadedrabbade resa. Erica kommer också bra överens med Woods två barn. De fyra tillbringade mycket tid tillsammans som en familj under hans tillfrisknande efter Woods olyckliga olycka 2021.

Fans undrar om paret snart kommer att knyta ihop säcken och, i så fall, kommer Woods andra äktenskap att bli bättre än hans första. Låt oss veta vad du tycker i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär