Friday, December 1, 2023
HemNBAMagic Johnson njuter av den nya miljardärens rampljus och fortsätter att vara...

Magic Johnson njuter av den nya miljardärens rampljus och fortsätter att vara affärskunnig med Keynote på $1,48 biljoner Amazons evenemang

Har du någonsin undrat vad som är den hemliga såsen bakom 14 mästerskap? Magic Johnson har inget emot att dela. Från att leda Los Angeles Lakers-dynastin till en filantropisk magnat, Earvin “Magic” Johnson har levt spelboken för att vinna. Han har predikat sin taktik för att vinna i livet med sitt megawatt-leende. Det senaste evenemanget kurerades av en global titan värderad till biljoner. Endast spektakulära saker kan hända när två framgångsrika symboler möts.

Han kan vara en ny miljardär nu, men Magic kommer aldrig att hoppa över att dela krediten. Framgången med hans senaste projekt motiverade att tacka människorna som fick det att hända.

Magic Johnson avslutar en lyckad dag i Chi-Town

Chicago, Illinois serverade scenen för Amazons största evenemang i näringslivet, Amazon Business Reshape 2023. Årets huvudtalare var redan huvudattraktionen från den andra gången de avslöjade vem det var. Earvin “Magic” Johnson var i Windy City för att prata om störningar och att tänka utanför ramarna för att växa ett företag.

Johnson känner uppenbarligen till hemligheterna bakom att växa ett företag. Hans sidosatsningar under hans NBA-karriär till hans liv efter NBA har handlat om expansion och uppsökande verksamhet. Han delade hur han har gjort det med över tusen deltagare i fältet på Marriot Marquis Chicago. Amazon sökte inköpsledare för att uppfylla årets tema för den två dagar långa konferensen – Smart Business Buying.

På sant Magic Johnson-manér var han tacksam för sina värdar och arrangörer för att de fick det att hända den X. “Över 1000 företagsledare deltog i dagens Amazon Business Reshape 2023 i Chicago, IL! Jag blev verkligen glad över publikens svar på min keynote om störningar och att tänka utanför ramarna i näringslivet. Tack till VP, chef för strategiska och offentliga sektorer för Amazon Business Aster Angagaw för att du fick mig idag!” han skrev.

Högtalarna för 2023 års upplaga av Reshape tillkännagavs i juni. “Som ledare, basketlegend och framgångsrik entreprenör är vi glada över att välkomna Magic Johnson till vår lista över Amazon Business Reshape 2023”, löd det tidiga uttalandet.

“I sin roll som styrelseordförande och verkställande direktör för Magic Johnson Enterprises kommer vi att få höra allt om Magic Johnsons övergång från basketplanen till styrelserummet och få hans unika perspektiv som företagsledare som spänner över flera branscher. Det kommer säkerligen att bli en slam dunk (vi var tvungna att)”, tillade den vidare.

Du kan se att Amazon älskar legenden på 6’6 tum. Det är av goda skäl också.

Magic Johnsons affärshistoria

Magic Johnsons partnerskap går långt tillbaka. En av de mest anmärkningsvärda sakerna dessa titaner har gjort var att hjälpa småföretag att fortsätta arbeta under COVID-19-avstängningen till genom initiativet “Support Small”. Även om deras befintliga goodwill inte hindrade Magic från att ta Jeff Bezos dröm om att äga Washington Commanders direkt under näsan på honom.

Ägarandelar i idrottslag som Commanders, Dodgers, Sparks och LAFC har fått Magics nettovärde att öka från 600 miljoner dollar till 1,2 miljarder dollar, vilket gör honom till den fjärde idrottaren i klubben som startades av den gamle vännen Michael Jordan. Hans smarta investeringar i Starbucks, Burger King, 24 Hour Fitness och Equitrust lade till det.

Hans investering hjälper också hans filantropiska sysselsättningar. Tillsammans med Amazon lanserade han ett initiativ för att ekonomiskt stödja minoritetsägda småföretag genom Equitrust även 2020.

För all del, Magic Johnson är symbolen för framgång med ett hjärta. Tack vare hans taluppdrag är vi också privilegierade med hans visdom.

RELATED ARTICLES

Mest populär