Thursday, November 30, 2023
HemNBAMagic Johnson avslöjar gamla skolans taktiker för att få Michael Jordan att...

Magic Johnson avslöjar gamla skolans taktiker för att få Michael Jordan att stå för notan efter lyxig europeisk kryssning

Magic Johnson är nu en del av miljardärsklubben med en mångårig vän, men dessa två NBA-legender är inte över den klassiska checkdansen. Det finns berättelser om att Michael Jordan är mindre än generös och pressar ut pengar från sina vänner. Och det var då Magic var hälften så rik som han. Men med årtionden av vänskap kommer kompromisser och tricks. Nytt av hälarna på deras gemensamma lyxsemester, avslöjade Magic hur han använder en klassisk taktik varje gång de går ut och äter middag.

Avslöjandet var under den nya miljardärens framträdande på Jimmy Kimmel Live. Komikern var lite upprörd över att ha lämnats utanför sin tjusiga semester men han är glad över att få ut några insidernyheter från den.

Magic Johnson delar tricket för att få Michael Jordan att betala

Magic Johnson var på Jimmy Kimmels show nyligen där han blev grillad över att lämna värden från en lyxig semester han njöt av i somras. Johnson och hans fru Cookie sågs segla genom Europa på sin privata yacht tillsammans med Michael Jordan på sin egen yacht.

Familjen Johnson och Jordan sågs ha middag tillsammans i europeiska städer. Så Kimmel var tvungen att fråga “Vem betalar för middagen” mellan två miljardärs NBA-legender. Det här måste ha varit ett slagsmål de två har haft många gånger, även om det är oklart om de undvek räkningen eller tvärtom.

Men Magic Johnson säger att de har nått en kompromiss för att lösa detta argument. “Vi slår faktiskt ett mynt.” Eftersom alla tvister har lösts historiskt. Och när han tryckte på sa han blygt, “Ja, nu”, vilket indikerar att det hade förekommit några argument över kontrollen tidigare.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Jimmy Kimmel Live (@jimmykimmellive)

Det här är en berättelse som utvecklas.

RELATED ARTICLES

Mest populär