Wednesday, February 21, 2024
HemNBAMagic Johnson avslöjade Michael Jordans odödliga begär bakom decennier lång passion: "För...

Magic Johnson avslöjade Michael Jordans odödliga begär bakom decennier lång passion: “För att när han är…”

Att vara en basketspelare kan ta ut sin rätt på dig. Men när du är en av de största spelarna någonsin finns det sällan någon chans att vara borta från allmänhetens ögon. Således, Michael Jordan tillgripit ofta att spendera mycket tid på golfbanan. Efter att på samma sätt ha varit i rampljuset hela sitt liv, förstod Magic Johnson exakt varför Jordan brinner för att spela golf. I boken Playing for Keeps: Michael Jordan and the World He Made av David Halberstam avslöjade Magic Johnson varför Jordan använde golf som sin flykt från verkligheten. “Varför spelar han trettiosex, fyrtiotvå hål?

Amerikas favoritvideo idag

”Michael kommer att gå från sju tills solen går ner på sommaren. Han kommer inte från golfbanan. Han stannar hela dagen och natten — varför? För när han är där ute, ingen kan störa honom. Han har roligt. Världen är stängd ute, sa Los Angeles Lakers-legenden om varför Jordan älskar att spela golf. Medan han var i NBA var han ständigt omgiven av fans och media. Tillsammans med detta, eftersom han var ansiktet utåt för NBA, krävdes han alltid att vara den bästa versionen av sig själv. Ingen förväntade sig att se Michael Jordan göra ett misstag, eftersom han hölls högt.

Så enligt Magic Johnson var det på golfbanan där Michael Jordan kunde vara sig själv. Han kunde lägga konkurrenskraftiga vad med sina partners, som spelade med honom och njöt av spelet med en extra passion. Detta är inget han kunde göra när han var omgiven av människor som stirrade på varje rörelse han gjorde.

Magic Johnson berömde en gång unikt Michael Jordan genom att avslå hans begäran

Medan han pratade om Michael Jordans storhet avslöjade Magic Johnson en gång hur han tror att Michael Jordan är den starkaste idrottaren någonsin.

Han avslöjade att Michael Jordan en gång bjöd in honom att gå ut och festa. Men Magic visste att Jordan fortfarande kunde vara sig själv. Jordan kunde få 30 poäng även om han var ute till klockan fyra på morgonen, spelade golf på morgonen och bara fick en timmes sömn innan han spelade i NBA. Så Magic förnekade honom och sa att han inte har samma styrka som Jordan.

Vad tycker du om Magic Johnsons kommentarer om Michael Jordan? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna!

RELATED ARTICLES

Mest populär