Saturday, December 9, 2023
HemEquestrianLyxig hästgård värd 3 383 421 $ kommer ut på marknaden, allt...

Lyxig hästgård värd 3 383 421 $ kommer ut på marknaden, allt du behöver veta

Ridsport har varit på topp över hela världen, med både kändisar och miljardärer som följer dem. Därför, i en värld där sporten trendar, hur kan en ridfastighet inte vara efterfrågad? En sådan enorm och vacker ridfastighet ligger på 54 London Road, Alderley Edge, Cheshire.

Denna fastighet visar upp ett vackert presenterat hus med fyra sovrum, en separat lägenhet med två sovrum, omfattande ridfaciliteter, en tennisbana, anlagda trädgårdar och över 8,61 tunnland hagmark. Med möjligheten att säkra ytterligare 8,01 tunnland, lovar denna egendom ett liv i lyx, rymd och ridsport.

Equestrian Paradise: specialbyggda anläggningar

För dem med en passion för ridsport, erbjuder denna fastighet allt du någonsin kan önska dig. Den kullerstensbelagda innergården är omgiven av ett stallblock i tegel med nio fullt utrustade stall och ett redskapsrum. En gammal Pole Lada ger ytterligare sex stall, med bonusen av en stock och oljetankbutik, och en lägenhet på övervåningen som erbjuder unikt boende. Det separata stallblocket rymmer ytterligare tre stall och en lada för förvaring av hästboxar.

Ryttare kommer att älska det stora 60×30 träningsområdet för hästar. Fastigheten har också en speciell slåtterlada för utrustning, en praktisk parkeringsplats med betong och grus och ett charmigt sandstensblock för uppsättning av din häst.

Huset: En glimt av storhet

Entréhallen, sidoentrén och tre väldesignade receptionsrum har en touch av elegans. Köksrummet har tillräckligt med utrymme för matlagning med moderna bekvämligheter och en välkomnande atmosfär. Det största sovrummet har ett omklädningsrum och ett badrum med egen dusch. Dessutom finns det ytterligare tre dubbelrum, ett med eget badrum och ett som ett gemensamt badrum för familj eller gäster.

De anlagda trädgårdarna har en liten sjö och ett charmigt sommarhus som bidrar till dess skönhet. Dessutom finns det en tennisbana för sport- och fritidsaktiviteter. Det finns också ett trippelgarage och hundkojor som tillgodoser alla aspekter av din livsstil.

Med sex stolpar och rälshagar i olika storlekar, alla utrustade med vattenförsörjning, kommer det även för hästarna att finnas gott om utrymme att beta och ströva fritt. Oavsett om du är en professionell ridsport eller hästentusiast är denna fastighet, med sådana faciliteter att den erbjuder den perfekta blandningen av bekvämlighet och lyx, för dig. Så köp den innan det är för sent. Men vänta det bästa med detta är att du kan få allt detta för bara 3 383 421 $

RELATED ARTICLES

Mest populär