Saturday, December 2, 2023
HemBodybuilding"Lyckligaste 4 barn i hela världen": Arnold Schwarzeneggers dotter skrev ett hjärtrörande...

“Lyckligaste 4 barn i hela världen”: Arnold Schwarzeneggers dotter skrev ett hjärtrörande meddelande till Mama Shriver 2020

Arnold Schwarzenegger delar ett speciellt band med sin äldsta dotter Katherine; nyligen, markerade han sin närvaro vid Katherines dotters dop. Även om den stolta farfar älskar att umgås med sin familj, 2020, var hans ex-fru den som fick ett speciellt meddelande från Katherine vid ett speciellt tillfälle.

I en ljuv gest hällde den unga mamman ut sitt hjärta. Vad var tillfället och vad sa hon? Låt oss ta reda på!

När Arnold Schwarzeneggers dotter hyllade mamma Maria en innerlig hyllning

Ofta betraktad som Marias look-alike Katherine, den äldsta av Schwarzeneggers barn, delar ett nära band med sin mamma. Katherine, mamma till två unga flickor, lever ett mycket privat liv, men gång på gång tar hon till sitt handtag på sociala medier för att dela glimtar av några extraordinära ögonblick. En författare själv skrev Arnolddottern 2020 en känslomässig hyllning till mamma Maria vid det speciella tillfället på mors dag.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Katherine Schwarzenegger (@katherineschwarzenegger)

Katherine uttryckte sin tacksamhet och skrev: “Grattis på mors dag till den största och mest anmärkningsvärda mamman i hela världen!” Genom att tacka henne för all kärlek och vägledning, tillade författaren, “vi är de fyra lyckligaste barnen i hela världen som har dig som vår mamma.”

Maria och Arnold är föräldrar till fyra barn. Även om Maria hade ett framgångsrikt yrkesliv kompromissade hon aldrig med sin tid för barn; hon gjorde det alltid till en poäng att finnas där för dem. Kathrine erkände att hon är “utöver välsignad att lära sig” av henne. Hon tackade också sin mamma för att hon inspirerade henne att “bli mamma”. Hon avslöjade att Maria inte bara var den perfekta mamman för henne och hennes andra tre syskon utan för alla som kom i kontakt med henne.

Katherine gjorde sin mamma känslosam med en söt gest

När Katherine omfamnade föräldraskapet med Guardians of the Galaxy-stjärnan Chris Pratt gjorde hon sin mamma till en söt gest. Den unga mamman lämnade Maria “mycket positivt överraskad” och döpte sin förstfödda dotter till Lyla Maria Schwarzenegger Pratt.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Chris Pratt (@prattprattpratt)

I ett samtal med TODAY erkände den unga mamman att de inte var medvetna om om de skulle få en pojke eller en flicka. Men sedan den dagen hon visste att hon skulle bli mamma bestämde hon sig för att införliva sin mammas namn. Hon följer familjetraditionen.

Till och med Katherine är uppkallad efter sin bortgångne mormor. Hennes fullständiga namn står som Katherine Eunice Schwarzenegger. Maria blev lite förvånad och rörd när hon fick veta om sitt barnbarns namn. Vad tycker du om Katherines gest mot sin mamma? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär