Wednesday, February 28, 2024
HemUfcLust att spela Conor McGregor i en film, Hangout med Khabib: Jared...

Lust att spela Conor McGregor i en film, Hangout med Khabib: Jared Letos topp 5 ögonblick i UFC utforskade efter Dana Whites bekännelse

UFC under VD Dana White har blivit platsen att vara för kändisar som är fans av kampsport. Stjärnor från alla slags berömmelser har setts när de njuter av live UFC-evenemang. Vid UFC 294-kortet i Abu Dhabi märkte publiken uppmärksammade namn som Zlatan IbrahimovicKevin De Bruyne och Steven Seagal. Men i en intervju nyligen på “Full Send Podcast” avslöjade White att det finns ett namn som sticker ut för honom i den stjärnspäckade världen av UFC-evenemang!

Amerikas favoritvideo idag

Jared Leto, den berömda filmstjärnan, fick beröm av White för sitt fandom och kärlek till sporten. White avslöjade, “Jared Leto är den coolaste mamman någonsin. Inte bara att han tittar på allt, han kan varje liten detalj”. UFC-chefen avslöjade också “Jag älskar den där ungen, bra kille, man.” Och så, i ljuset av Whites kommentarer, låt oss ta en titt på några av Jared Letos UFC-framträdanden!

Topp 5 Jared Leto-ögonblick i UFC

1. Jared Leto pratar Conor McGregor och Paddy Pimblett

Inför släppet av sin superhjältefilm, “Morbius”, pratade Leto med Skysports angående hans intresse för att spela Conor McGregor i en föreslagen biopic. Och han delade också med sig av sina tankar om en stigande stjärna i UFC:s lättviktsdivision, Paddy Pimblett.

På frågan om vad som intresserar honom med McGregors berättelse, sa Leto: “Han började från ingenting och ville verkligen ta makten och uppnå saker som du vet, få har någonsin ens försökt.”

Leto var också full av beröm för Paddy Pimblett när han avslöjade, “en annan fantastisk fighter, och mycket roligt att titta på, och jag har njutit av vad jag har sett av honom hittills och jag är nyfiken på att se vad mer är kommer ut från den här sidan av dammen.”

Intervjun gav fansen en inblick i Letos kunskap om MMA-världen!

2. Jared Leto umgås med Khabib Nurmagomedov

Leto sågs också vid ett UFC Fight Night-evenemang och njöt av mötet med den tidigare UFC lättviktsmästaren, Khabib Nurmagomedov! De två männen sågs sitta sida vid sida bur-sida, med Hall-of-Famer Nurmagomedov som verkade vara engagerad i samtal med Leto.

Ämnet för deras diskussion är fortfarande ett mysterium men fansen kunde inte låta bli att spekulera med lättsamma skämt i kommentarerna. Ett fan påpekade Letos musikkarriär med hänvisning till Nurmagomedovs ursprung genom att kommentera: “De kan starta ett nytt band … 30 sekunder till Mountain”

3. Jared Leto deltar i Dustin Poirier vs. Conor McGregor 3

Den begåvade Leto sågs också på UFC 264, tillsammans med andra anmärkningsvärda stjärnor som Kit Harrington av “Game of Thrones” berömmelse och skådespelarna i den långvariga succékommissionen “It’s Always Sunny In Philadelphia”

Även om Letos närvaro var anmärkningsvärd, kommer fansen att minnas händelsen för den fruktansvärda skada som Conor McGregor ådrog sig i kampen. När han försökte landa en benspark på Dustin Poirier, snubblade McGregor och föll tillbaka med benet hopfällt under honom!

Den fruktansvärda skadan har sedan dess stängt den irländska stjärnan från konkurrensen och de senaste rapporterna tyder på att han kommer att göra sin Octagon-återkomst 2024! Kommer Jared Leto att vara på plats för sin comeback? Det återstår att se!

4. Jared Leto var också närvarande vid UFC 281 i Madison Square Garden

Den historiska Madison Square Garden har varit i centrum för några av de största ögonblicken i stridssportens historia. Och på UFC 281 2022 var Jared Leto närvarande för att bevittna Alex Pereira knockout Israel Adesanya för att bli UFCs mästare i mellanvikt!

Eventet såg också Dustin Poirier visa upp sina submissionsförmåga mot Michael Chandler genom att avsluta honom i den 3:e omgången av deras fight. Och UFC:s bevakning för kvällen lyfte fram Letos närvaro vid evenemanget!

5. Jared Leto vill spela Dana White eller Conor McGregor i en biografi

Under en Extratv-intervju 2022 diskuterade Leto huruvida han som skådespelare hittade inspiration från någon personlighet i UFC för att ta upp en roll i en potentiell biopic om befordran.

Leto kommenterade, “Jag är ett stort UFC-fan, och jag är ett stort Dana White-fan, jag hoppas att han också är ett stort Jared Leto-fan. Jag kanske kan spela Dana White”.

Han lyfte fram sin entusiasm för rollen men delade också att om UFC-filmen någonsin skulle bli verklighet skulle han vara intresserad av att porträttera Conor McGregor också. Men Leto delade en oro över att “jag menar, se om jag var yngre skulle jag spela Conor.”

Leto upprepade också att det som UFC-fighters gör är “extraordinärt”. Han påpekade att deras atletiska, skicklighet och hängivenhet till träning skulle göra det svårt för någon skådespelare att göra rättvisa åt den rollen.

Sammanfattningsvis framhäver Jared Letos frekventa framträdanden och djupa engagemang i UFC inte bara hans fandom utan också hans kunskap och respekt för fighters och sporten som helhet. Som en hängiven supporter fortsätter Leto att göra sina avtryck i UFC-evenemangens livliga värld.

Vilket är din favorit Jared Leto-ögonblick i UFC? Dela det med oss ​​i kommentarerna nedan!

RELATED ARTICLES

Mest populär