Friday, December 8, 2023
HemMartial arts"Luskade mig på 40 miljoner dollar": Kampsportslegenden Jackie Chans godtrogna natur förlorade...

“Luskade mig på 40 miljoner dollar”: Kampsportslegenden Jackie Chans godtrogna natur förlorade en gång honom en enorm förmögenhet

Jackie Chan är en kampsportslegend som inte behöver någon introduktion. Chans expertis ligger inte bara inom kampsport utan omfattar även skådespeleri och filmskapande. Han är också känd för sina absurda stunts. Chans prestation är unik, vilket har gjort hans namn till ett varumärke. Han är också känd för att ha många brutna ben eftersom hans karriär var fylld av olyckor på inspelningsplatsen.

Jackie Chan må ha medverkat i många actionfilmer, men som person är han väldigt ickevåld. Han hänvisar till och med ibland till sin filmgenre som en “actionkomedi”. Även om hans godtrogna natur ibland gav honom ekonomiska problem.

Jackie Chan lärde sig sin läxa

Den legendariska kampsportaren trodde lätt på människor. Detta gick inte bra för honom tidigt i karriären. På grund av hans godtrogna natur var det lätt att lura och lura honom.

“Jag hade blivit lurad på större summor än så här (jag har fler dollar än vett, kom ihåg), men jag tog inte dessa bedragare till domstol,” sa Chan och fortsatte, “En gång lurade någon ut mig på 40 miljoner dollar, men när jag ser honom i närheten säger vi fortfarande hej och pratar.”

Chan var medveten om att han blivit lurad flera gånger, men han valde aldrig att ta dem i förvar. Ibland ser han fortfarande samma människor runt omkring som lurade honom, men han tog aldrig hand om situationen av någon anledning.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Jackie Chan 杰龙(@jackiechan)

“Mina kollegor frågade mig varför jag aldrig stämde honom. När jag handskas med den där killen hade jag dollartecken i ögonen och inget företag, tillade Jackie, “Jag kände knappt killen, men han sa till mig att han skulle investera mina pengar och tjäna stora vinster. Jag trodde på honom och blev lurad. Jag borde ha vetat bättre.”

Han insåg att allt var hans fel. Om han hade varit försiktig hade han aldrig blivit lurad. Han skyllde sig själv för sin förlust.

Han ville förmedla budskapet att när man handlar med pengar med främlingar ska man alltid vara försiktig.

En underbar karriär

Trots alla svårigheter Jackie Chan har gått igenom har han aldrig varit ledsen över någonting. Han tar sina svårigheter som lärdomar och vet hur man kan dra nytta av och lära av dem.

Under sin karriär var han känd för sina livsriskande stunts, som också var ett inslag som gjorde honom populär. Det gjorde honom populär men till priset av många brutna ben. Många frakturer, ryggmärgsskador, brutna näsor, ögonskador, hjärnskakning i huvudet, trasiga tänder och till och med ett ur led i bäckenet. Legenden har gått igenom allt för att uppnå den storhet han har idag.

Tycker du inte att Jackie Chan borde ha vidtagit rättsliga åtgärder mot bedragarna? Låt oss veta i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär