Friday, December 8, 2023
HemNBALuka Doncic rockar en mustasch och återskapar den ikoniska Michael Jordan Move

Luka Doncic rockar en mustasch och återskapar den ikoniska Michael Jordan Move

Luka Doncic tog över Dallas Mavericks-LA Clippers-matchen. Den slovenska sensationen hade en av sina bästa matcher för säsongen mot Kawhi Leonard och co. Han gjorde hela 42 poäng under de första tre kvartalen för att ge sitt lag en ledning på 26 poäng innan sista perioden. Luka avslutade matchen med 44 poäng, 6 returer och 6 assist. Kanske har Luka fått några superkrafter av sin nya mustasch. Han skakade ett nytt utseende i sin dominerande prestation mot Clippers.

Luka Doncic återskapade till och med den 6-faldige mästaren Michael Jordans ikoniska signaturdrag efter att ha blivit galen i spelet.

Luka Doncic hyllar Michael Jordan

Luka Doncic har spelat på MVP-nivå den här säsongen. Han fortsatte sin otroliga form i matchen mot Clippers, då han tappade 44 poäng i vinsten. Medan han skulle iväg mot Kawhi Leonard och Co slog Luka världen med Michael Jordans ikoniska “Shrug”. Det var ett historiskt ögonblick då den unge superstjärnan hyllade en av de största spelarna genom tiderna. Michael Jordan födde “The Shrug” under sin historiska prestation i Game 1 i 1992 års NBA-final.

MJ tappade rekord 35 poäng i första halvlek, inklusive sex 3-poängare. Air Jordan var så ikonisk i det spelet att han till och med chockade sig själv. Efter att ha slagit sin sjätte trea i första halvlek, “ryckte Jordan på axlarna i misstro, vilket gav världen ett av de mest ikoniska ögonblicken i NBA-historien. Jordan avslutade den matchen med 39 poäng. Överraskande nog gjorde Luka lika många trepoängare i kvällens vinst mot Clippers. Och han gjorde det i ett mindre skottförsök. Han var mycket effektiv från planen och gjorde 17 av sina 21 skottförsök.

Kommer Luka Doncic att vinna MVP i år?

Efter kvällens vinst har Dallas Mavericks förbättrats till ett rekord med 7-2. De är för närvarande placerade på andra plats i Western Conference-tabellen, och allt beror på Luka Magic. Den 4-faldiga All-Star har i genomsnitt 32,9 poäng, 8,9 returer och 8,4 assist den här säsongen. Han har varit en av de bästa spelarna i ligan hittills, och det kan ge honom hans första MVP-trofé i slutet av säsongen. Luka har varit en superstjärna i ligan från det ögonblick han klev in i NBA. Han har gjort 4 All-NBA First Teams och har haft några av de mest ikoniska slutspelsprestationerna på senare tid.

Trae Young försvinner över att gå med Luka Doncic i “Special” rekord när Fortune Strikes Två gånger för Hawks Star

Om Luka fortsätter sin överlägsna form och Dallas Mavericks slutar någonstans i topp 4 i en staplad Western Conference, kommer Luka definitivt att ta hem MVP-trofén i år.

RELATED ARTICLES

Mest populär