Monday, December 4, 2023
HemNBALuka Doncic kallar "BS" på "Trött" Kyrie Irving efter att Mavs Star...

Luka Doncic kallar “BS” på “Trött” Kyrie Irving efter att Mavs Star Goes Ballistic vs Pelicans

NBA-säsongen tenderar att ge en myriad av överraskningar. Oavsett om det är under- eller överpresterande lag, finns det alltid några oregelbundna klubbar runt ligan. Men framför allt den här säsongen har sett en hel del chockerande utveckling. Medan säsongen fortfarande är ung, har lag som Houston Rockets, under den nya huvudtränaren Ime Udoka, och Minnesota Timberwolves, tack vare en superstjärneliknande explosion från Anthony Edwards, varit trevliga överraskningar. Men, inget lag har sett ett riktigt meteoriskt hopp som Dallas Mavericks. Med Luka Doncic i farten för att äntligen fånga den svårfångade, men oundvikliga, MVP:n, rullar Mavs. Och de kanske bara blir bättre.

Efter en långsam start på säsongen ser det ut som att Kyrie Irving äntligen är tillbaka. På grund av hans explosiva utflykt mot New Orleans Pelicans fick Luka en rolig sammanfattning av nattens händelser.

Luka Doncic blir komiker för Kai

Trots de stora förvärven och affärerna under lågsäsongen hade Dallas en relativt lågmäld vändning. Med en katastrofal andra halvlek under det nya Irving-Doncic-paret fanns det frågor om lagets framtid. Men Dallas gick med värde istället för lyster.

Som ett resultat var deras prioritet på lagets behov. Så namn som Grant Williams och Derrick Jones Jr., även om de inte var markeringsram, blev värdefulla delar av deras motor. Deras tålamod och basket IQ ger redan utdelning. Laget har fått sin bästa start på decennier. Men det som var mer överraskande var Irvings regression.

Trots att laget stod på 8-2 hade Kai varit medioker och långt ifrån sitt superstjärnjag. Men när ett annat ungt och hungrigt lag i Pelicans kom, bröt Kyrie till slut ut. I en explosiv prestation var mannen med det utan tvekan största dribblingspaketet i historien när han var bäst.

Även om han skulle sammanställa 35 poäng, 6 returer och 7 assist på bara 29 minuter, var idag inte ens hans dag. Enligt slovenskan Doncic var den driblande maestro trött. Naturligtvis, efter det framträdandet, verkar det som att Kyrie kanske hämtar inspiration från tidigare lagkamraten LeBron James.

Inte ens Luka var redo att köpa Kys lögner. “Han sa att han var trött innan matchen. Det var, som du säger, BS”

Med Kyrie som bryter igenom, Luka på en historisk springtur och Mavs i rullning, vad har de för tak?

Det här är en utvecklingshistoria.

RELATED ARTICLES

Mest populär