Wednesday, February 1, 2023
HemeSportsLudwig slår sitt eget YouTube-rekord med sitt schackboxningsevenemang gör IShowSpeed-fans oimponerade

Ludwig slår sitt eget YouTube-rekord med sitt schackboxningsevenemang gör IShowSpeed-fans oimponerade

YouTube-streamern Ludwig Ahgren måste vara på moln nio eftersom han nyligen vann titeln ‘Årets skapare’ vid Game Awards 2022. Men han uppnådde ytterligare en stor bedrift och satte ett nytt tittarrekord för streaming med sitt senaste schackboxningsevenemang. IShowSpeed-fans är dock inte nöjda med den uppmärksamhet Ludwigs evenemang samlar på sig.

Ludwig Ahgren började streama på Twitch och blev snart en av de största stjärnorna i Twitch. Men 2020 gick han över till YouTube på ett exklusivt kontrakt. Hans drag har inte varit en besvikelse för honom eller den Google-ägda plattformen eftersom hans livestream-evenemang ger över hundratusentals tittare.

Ludwig slår sitt tittarrekord med schackboxningsevenemanget

Den 27-åriga YouTubern var nyligen värd för Mogul Chessboxing Championship den 11 december på Galen Center i Los Angeles. Det var en unik tävling där många kända kreatörer och streamers som Disguised Toast, Andrea Botrez och PointCrow tävlade. I detta evenemang bytte de tävlande slag medan de spelade Super Smash Bros Melee eller standardschack i de alternativa omgångarna.

Detta var en av de största evenemangen som Mogul Mail-skaparen var värd för. Vid ett tillfälle nådde den fem timmar långa streamen en tittarsiffra på över 270 000. Det var det största antalet visningar Ludwig någonsin har fått på sin livestream. Han satte först rekordet med 146 000 plus tittare genom att helt enkelt livestreama Minecraft-streamern Dreams ansiktsavslöjande.

Ludwigs senaste Mogul Chessboxing Championship har slagit alla hans tidigare tittarrekord på både Twitch och YouTube. Denna fantastiska händelseström av Ludwig kom över 270 000 visningar, vilket gör nytt rekord för den 27-årige kreatören. Fansen samlades på strömmen för att se detta unika mästerskap där skapare boxas mot varandra medan de spelar schack.

IShowSpeed-fans är inte imponerade av Ludwigs rekord

E-sportreportern Jake Lucky delade nyheten om Ludwigs stora bedrift. Kommentarerna till denna tweet om Ludwig svärmades dock av IShowSpeed-fans. De ropade ut Jake Lucky för att han inte rapporterade om Speed ​​när han nådde över 300 000 tittare på två streams förra veckan. De var inte glada över att det inte fanns någon uppmärksamhet till Speeds prestation, medan Ludwigs evenemang blev så hypad. Låt oss titta på några av reaktionerna från fansen.

min pojke hastighet har 307k och 322k under samma vecka, ingen tweet från Jake.

— slipz (@shotbyslipz) 12 december 2022

Speed ​​hade 300k rygg mot rygg och du täckte det inte och undrade varför du har folk galna i dina dms

— Josh (@bustdownkms) 12 december 2022

ändå misslyckas du med att täcka Speeds back-to-back 300k+ tittare som hände den här veckan. Du väljer och väljer

— 12 (@MrBlucity) 12 december 2022

Konstig. Jag har knappt hört talas om den här killen.

— AA-Ron (@abaile) 12 december 2022

hastigheten hade 307k och 322k under samma vecka, ingen tweet från Jake.

— Edii (@smhedii) 12 december 2022

Speed ​​gjorde detta två gånger på 1 vecka men inget inlägg…

— Jah🇦🇷 (@notjahhhh) 12 december 2022

Min pojke är bortom Mid varför folk tittar på det

— Cam (@rivitril) 12 december 2022

Hastigheten var 350k häromdagen… inget inlägg

— Juve_dc (@dc_juve) 12 december 2022

Vad tycker du om att Ludwigs schackboxningsevenemang fick mer uppmärksamhet än att IShowSpeed ​​fick över 300 000 visningar på två livestreamar? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär