Monday, December 4, 2023
HemBasketball"Lucky It Was My Day Off, Imma Get You...": Tidigare Warriors Star...

“Lucky It Was My Day Off, Imma Get You…”: Tidigare Warriors Star klappar tillbaka på 4X NBA-mästaren Klay Thompson

Under ‘Warriors on NBCS’ blev Klay Thompson uppblåst efter att ha fått beröm från alla analytiker efter gårdagens match mellan Golden State Warriors och Minnesota Timberwolves. Men Thompson tog detta som en chans att steka sin ex-lagkamrat Festus Ezeli.

Ezeli var med Warriors i några år. Innan han blev sportanalytiker vann han ett NBA-mästerskap med laget 2015.

Även om han släpptes från franchisen, har han fortfarande en svag punkt för laget, särskilt Klay Thompson.

“Festus vet inte vad vi pratar om”, sa Thompson, mitt i den skrattande panelen. Han svarade Thompson på Twitter och skrev: “Tur att det var min lediga dag. Imma får dig på nästa show”. Ezeli komplimenterade NBA-mästaren för hans prestation, “Älskar att se att du får tillbaka din groove” och skrev på.

Den här killen! @KlayThompson tur att det var min lediga dag. 😂😂😂 Imma tar dig på nästa show.
Bra jobbat ikväll. Älskar att se dig få tillbaka din groove https://t.co/BWkyQFes6L

— Festus Ezeli (@FestusEzeli) 27 november 2022

Warriors besegrade Timberwolves med en poäng på 137-114. Klay Thompson bidrog med 21 poäng. Kvällens match gjorde även Thompson upphetsad.

Thompson erkände sitt lag för att vara personifieringen av lagsporter, “där ingen bryr sig om vem som får krediterna”.

Ex-lagkamraten rotar fortfarande efter Klay Thompson

Ezeli stod också upp för Thompson förra året under NBA:s 75-årsjubileum. Klay Thompson avvisades från topp 75-listan och hans tidigare lagkamrat höll inte med om det beslutet. Han sa till TMZ Sports, “Klay är en av de bästa genom tiderna. Han är den bästa skytten!”

Festus Ezeli mindes också hur Thompson var extremt säker på sina skjutfärdigheter. Han sa, “Så fort den nuddar hans händer, skjuter Klay den”.

Som Ezeli sa, Thompson verkar ha fått tillbaka sin groove. Warrior-fansen måste vara glada över att se honom tillbaka i form och spela som om han fortfarande är i sin bästa ålder.

Både Thompson och Warriors hade lite av en kamp i början av säsongen, men med solida och uppmuntrande prestationer som dessa kan mästerskapen fortfarande vara en stor möjlighet.

RELATED ARTICLES

Mest populär