Saturday, December 9, 2023
HemOlympicsLSU Gymnasts Elena Arenas, Savannah Schoenherr och andra är värd för Meet...

LSU Gymnasts Elena Arenas, Savannah Schoenherr och andra är värd för Meet and Greet: Lead Fan Interaction Event With the Stars

Om en adrenalinkick höjer spelet till en underhållningsnivå, är fansen där för att gå upp i nivå med varje tum av spelet. För en inbiten fan gäller det både på och utanför planen. LSU Tigers vet detta ganska mycket. COX Ultimate Fan Experience är en av hyllningarna från deras sida till fansen. Men Savannah Schoenherr gick upp den extra milen för att tillgodose upplevelsen på ett hälsosamt sätt. Hon har slagit sig ihop med tre av sina LSU-lagkamrater och med en sportklubb för att anordna ett fanträff den 17 november.

Helst med andra saker kan det vara en chans att få motivation från teamet Elena Arenas, Aleah Finnegan och Alyona Shchennikova. Nåväl, den bidragande klubben, Walk-On, har också kommit fram med några spännande erbjudanden för fansen som är med på dagen.

Savannah Schoenherr och hennes lagkamrater är alla exalterade inför mötesdagen

Som en del av mötesdetaljerna för den ultimata dagen har Savannah Schoenherr lyft fram adressen och förekomsten av gratis mat i sitt Instagram-inlägg. Det var dock Walk-On som tog ansvaret för gratis mat. Ändå skulle inträdesavgiften kosta $15 för varje vuxen och för barn under 10 år är det $10. Under tiden skulle utlottningspriset gå på $5 för varje specialkorg.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Savannah Schoenherr (@sav.fs)

Naturligtvis kunde Savannah, Elena Arenas, eller någon annan närvarande i gänget inte hålla sin spänning inför den stora dagen. Bara i kommentarsfältet på Instagram-inlägget med mötesdetaljerna ställde de upp sig för att dela sina känslor. Aleah Finnegan kom kvickt med svaret ”Gratis mat. Säg mindre.”. Savannah lade till ”säg så mycket mindre”. Alyona Shchennikova var nästa med sin upprymda kommentar ”Hehe jag är så exalterad!!”.

På en minut eller två delade även Aleahh Finnegan och Alyona Shchennikova samma inlägg på Instagram. Den gratis maten skapade dock en separat fanbas i var och ens inlägg.

LSU Tigers hoppar för ett större varumärkesvärde

LSU Tigers har poserat som ett större varumärke nyligen. Deras framgångar på fälten har lagt till lite extra körsträcka. Teamet håller sig uppe i sociala medier-trenden ganska länge. Det framgår tydligt av deras uppgång i engagemangsvärdet och Equivalent Media Value. Båda dessa faktorer har ökat orimligt från förra året.

LSU-gymnasten Savannah Schoenherrs mästarfokus med “New Baby” i uppfriskande detox på sociala medier

Samma branding ekade i JR Beltons röst. När han pratade med en nyhetsbyrå, tillade han, “Varumärket i sig är så effektfullt och kraftfullt och plattformen det ger människor är en av de bästa i landet om inte den bästa och det handlar om hur du använder det”. Belton utför rollen som direktör vid rekrytering till LSU:s fotbollslag. Så mötena av det slag som Savannah eller Elena deltar i kommer ut som en källa till engagemang och varumärke.

Detta kan vara anledningen för Walk-On att hoppa på festen med gratismatalternativet. Klubben är känd för sin sportvänliga atmosfär och förfriskningar. Savannahs och hennes lagkamraters framgångslinje är dock inte något att förtvina. Elena Arenas har redan presenterats som 2023 Winter SEC Academic Honor Roll. Aleah Finnegan har bokat sin plats i kajen till OS i Paris 2024. Fansen är ganska huff-puffing för den före detta Gator, Savannah Schoenherr, reflekterar i hennes tidigare form i det blå nu.

Därför kommer flera faktorer att skryta på den kommande fredagen. Det kan vara ett paket av motivation, varumärke och spänning som klubbas ihop.

RELATED ARTICLES

Mest populär