Wednesday, February 21, 2024
HemGolfLPGA Rookie Rose Zhang blir hårt trollad av mentor Michelle Wie West...

LPGA Rookie Rose Zhang blir hårt trollad av mentor Michelle Wie West i ett roligt millenniumjab

Två av favoritstjärnorna på LPGA Tour hade en rejäl fram och tillbaka om hur olika de har levt livet. Medan en blev nostalgisk över hennes yngre år, försökte en annan relatera till hennes situation. Michelle Wie West och Rose Zhang delar en bedårande mentor-studentrelation samtidigt som de är nära vänner.

Nyligen störde Zhang en fråga från West. De två är en generation ifrån varandra och West tog ett lustigt gibb mot Zhang för att påminna henne om hur omedveten hon var om tusenåriga trender.

Michelle Wie West ställer en enkel fråga till Rose Zhang

I LPGA-tourens historia är Michelle Wie West utan tvekan stjärnan och en legendarisk golfspelare. Även om 34-åringen gick i pension tidigare än de flesta hade förväntat sig, har West fortfarande hållit banden närmare spelet och dess spelare. Från att vara värd för sitt första LPGA Tour-evenemang någonsin 2023 till att nu visa upp sin lekfulla relation med Tourens rookie, golfaren njuter av allt.

Nyligen delade den femfaldiga LPGA Tour-vinnaren en otroligt gammal historia på sin Instagram. Videon handlade om ett millennium som pratade med Gen Z och förklarade trenderna från deras yngre år. När West delade videon på hennes handtag ställde West en fråga till Rose Zhang.

Hon frågade henne: “Vet du vad det här är?” medan du skrattar. Videon talade om att millennials använder CD-skivor och skriver på dem om låtar och att den nya generationen inte är medveten om dem. Zhang var inte annorlunda. Hon svarade på Wests fråga och sa skrattande, “HAHAHA, hmm, vagt.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Michelle Wie West (@michellewiewest)

Relationen mellan de två är fullkomligt beundransvärd när de träffades när en höll på att skiljas från greenerna och en precis kommit in på arenan. Genom den roliga mentorrelationen hällde West också ner några av de bästa råden till Zhang när hon vågar sig framåt i sin karriär.

Rose Zhang och Michelle Wie West – Förbundna med en röd tråd

Michelle Wie West och Rose Zhang delar båda en gemensamhet. Båda golfarna är Stanford-studenter (den ena är alun medan den andra är en nuvarande student). Som Zhang en gång sa, de var lika eftersom hennes karriär rörde sig på samma sätt som Wests. När West hade debuterat hade hon all uppmärksamhet på sig, vilket är fallet för Zhang också.

Läs mer: NFL i bilder: Taylor Swifts Travis Kelce-firande involverade en $5680 Michelle Wie West Magic

Av erfarenhet gav West värdefulla råd till Zhang och hjälpte henne att balansera sin professionella karriär och utbildning genom roligt. 20-åringen sa: “Michelle Wie är en av de personer som verkligen har kommit till mig och sagt att om du har några frågor, seriöst, låt mig veta”, citerade Fox News.

På grund av att hon nådde ut till Zhang har hon skapat en otrolig och ganska naturlig kontakt med henne. Den spirande vänskapen mellan de två går utöver de gröna och hjälper Zhang att göra bättre livsval.

Inlägget LPGA Rookie Rose Zhang Gets Hard-Trolled Av Mentor Michelle Wie West i ett lustigt Millennial Jab dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär