Friday, December 8, 2023
HemNFL"Love competing": Glada Tom Brady kartlägger framtidsplaner mitt i pensionsdebatten

“Love competing”: Glada Tom Brady kartlägger framtidsplaner mitt i pensionsdebatten

NFL:s guldson, Tom Brady, har återigen gjort ett intressant uttalande om sina framtidsplaner i ligan. Rykten om pensionering är aldrig för långt borta för quarterbacken. Han gjorde nyligen kommentarer på sin podcast som fångade lyssnarnas öron.

Stjärnbacken pratade om möjligheten att han kommer tillbaka och spelar nästa år också. Jim Gray nämnde också en intressant 218-matcher radstatistik som han förlorade efter att ha förlorat sin senaste match.

Tom Brady kommer tillbaka igen

På sin podcast med Jim Gray nämnde Tom Brady sitt intresse för att återvända till ligan nästa år. Jim Gray frågade Brady om ett intressant rekord som quarterbacken förlorade i sin senaste förlust. Dessutom frågade Gray honom om han kommer tillbaka nästa år för att återuppliva statistiken. Brady hade ett intressant svar.

Stjärnbacken nämnde att det skulle vara mycket ambitiöst att han kommer tillbaka för att uppfylla 218-matcherna. På frågan om han kommer tillbaka skrattade Brady helt enkelt. Han pratar om sin kärlek till tävling och sitt tillvägagångssätt och sa: “Jag har lånad tid ändå så du vet att jag älskar att tävla fortfarande, men du vet vid det här laget som om du alltid har sagt att det är det dagliga spelet -till-spel.” Han sa också, “Jag är bara fokuserad på vad vi behöver göra för att förbättra den här veckan och gå ut och träna,” vilket indikerar hans vilja att njuta av de konkurrenskraftiga aspekterna av spelet. Brady pratade också om varför han gick i pension och vad han älskar mest med fotboll.

Bradys kärlek till spelet

Brady fick också frågan hur det känns att ligga under med 4-5 för första gången. Därefter innebar frågan tvivel om att Brady skulle komma tillbaka för att spela. Han svarade med tillförsikt och sa att han inte ångrar att han kom tillbaka för att spela. Han sa också, “Jag ångrar verkligen inte den typen av saker – jag tror att när jag förbinder mig till det, menar jag det, och jag gör mitt bästa och försöker ge allt jag kan till denna speciella möjlighet.” Brady klargjorde också varför han ville komma tillbaka för att spela och berättade om lagets reaktion.

Brady klargjorde lagets reaktion på hans återkomst och sa: “Jag återvände för att jag kände att jag ville tävla, och jag pratade med laget om det, och de var glada över att ha mig tillbaka.” Därefter väckte Bradys återkomst en hel del spänning för fansen. Bradys återkomst till Tampa Bay Buccaneers gjorde staden oändligt glad. Frågan som återstår är dock hur länge Brady stannar tills han går i pension igen.

RELATED ARTICLES

Mest populär