Tuesday, February 27, 2024
HemOlympicsLouisville Cardinals Volleyball flyger iväg med en spännande seger vid NCAA Volleyball...

Louisville Cardinals Volleyball flyger iväg med en spännande seger vid NCAA Volleyball Sweet-16-öppnaren

2023 NCAA-turneringens Sweet-16-slutspel har börjat och har redan markerat en fantastisk öppning med Louisville som leder den regionala listan. Louisvilles volleybollag tävlade mot Creightons volleybolllag i topp 16 NCAA volleybolluppgörelsen. Båda lagen har vänt åskådarnas huvuden genom att erbjuda dem en intensiv tävlingsuppgörelse.

Amerikas favoritvideo idag

Under de senaste matcherna har Louisville säkrat en obesegrad rad på 2 vinster genom att besegra Wright State och Western Michigan. Å andra sidan står Creightons volleybollag i samma position genom att besegra Colgate och Minnesota på vägen. Louisville’s Cardinals eliminerade dock tävlingen med en 3-2 vinst.

Louisville mot Creighton

I de 16 bästa NCAA-damernas volleybolluppgörelse mötte Louisvilles volleybollag mot motståndarlaget Creighton. Strax efter att ha låst hornen bevittnade uppgörelsen en hård konkurrens. En nyligen tweet från Louisvilles volleybollag hade rubriken: “Varför nöja sig med sött när du kan vara elit? Cardinals är på väg till den regionala finalen för fjärde gången på fem säsonger!”

I matchens första set visade Louisvilles volleybollag sin dominans genom att säkra en vinst med 25-21. Creighton gjorde dock en oväntad comeback och vann följande set med 25-14. Eftersom båda lagen stod med lika poäng var åskådarna på kanten av sina stolar i väntan på det tredje setet.

I det tredje setet övermannade Louisville Creighton igen med en vinst med 25-23. Vid det här laget väntade åskådarna att Louisville skulle vinna uppgörelsen. Men återigen gjorde Creighton en anmärkningsvärd comeback och gick segrande i fjärde set med 26-24. När berg-och-dalbanan kom till avgörandet, övervann Louisville inte bara den intensiva konkurrensen utan vann också en vinst över Creighton med 3-2 genom att avsluta det femte setet med 15-8.

RELATED ARTICLES

Mest populär