Saturday, December 9, 2023
HemNBA"Lost Your Girl to the Sniper, 13": Drake Namedrops James Harden med...

“Lost Your Girl to the Sniper, 13”: Drake Namedrops James Harden med kryptisk text på senaste albumet med Kevin Durant

Vänskapen mellan den populära sångaren och rapparen Drake och Phoenix Suns superstjärna Kevin Durant är inte okänd för NBA-världen. För några dagar sedan chockade han världen genom att nämna Durant i krediterna på hans nya album “For All The Dogs”. Även denna gång, i Drakes ännu en utgåva, har Durant en speciell roll att spela. De döpte den till “For All The Dogs Scary Hours Edition”.

Vet inte vad som är läskigt med det, men det finns ett möjligt omnämnande av James Harden i de kryptiska texterna, och fansen blir galna av det. Vad kan Drake nämna om den tiofaldiga All-Star?

Tipsar du om Hardens dejtingliv?

Titeln på den nya låten är “The Shoe Fits”. Dessutom hade den kryptiska texter som möjligen antydde Clippers-stjärnans dejtingliv. I ett X-inlägg av BGN Hoops läggs texterna upp som: Hon pekar på killen hon pratar om och det är James Harden. Förlorade din tjej till prickskytten, 13.”

Hmm! Vi undrar, vad kan det vara? Även om det inte finns något direkt omnämnande av Harden någonstans i texten som kan ses, kan vi inte bortse från likheten den har. Tog Drake verkligen upp Clippers-stjärnan eller är det bara en spekulation?

James Hardens personliga liv genom åren

‘The Beard’ har främst ett färgstarkt liv utanför banan. Han var kopplad till ett antal kända kändisar genom åren. Han var förknippad med Khloe Kardashian, Malaysia Pargo, Ashanti, Brittany Renner, Amber Rose och andra. Det ryktas att Harden dejtar Jessyka Janshel, eftersom duon har setts flera gånger sedan 2017. Han dejtade även rapparen Saweetie, när hon så småningom avslutade sitt förhållande med rapparen Quavo.

Under tiden träffades James Harden och Khloe Kardashian vid ett födelsedagsfirande med baskettema av Kanye West. De dejtade i åtta månader och skildes åt 2016. Harden har inga sura känslor för henne och önskar henne det bästa även nu. Han avslutade förhållandet främst för att det fanns onödig uppmärksamhet i media mot dem, enligt honom. Han gick längre och sa att det till och med påverkade hans lagkamrater. Harden spelade fortfarande för Houston Rockets då.

“Saker varar längre på det sättet”: År efter att Khloe Kardashian dejtade fiasko, öppnar James Harden upp ärliga känslor

“Jag känner att det var utan anledning. Jag fick inget ut av det förutom mitt namn där ute och mitt ansikte där ute, och det behöver jag inte. Det var inte obehagligt, men det var inte jag. Det var onödiga grejer som jag tycker sipprade ner till mina lagkamrater. Jag var tvungen att eliminera det, säger Harden.

James Harden, även smeknamnet som Step Daddy, gillar att hålla sitt privatliv utom räckhåll för media. Kommer Drakes eventuella omnämnande av honom att påverka Harden? Hur kommer han att reagera på albumet?

RELATED ARTICLES

Mest populär