Wednesday, December 6, 2023
HemeSportsLost Arc avslöjar äntligen releasefönstret för Witcher Crossover i USA och Europa

Lost Arc avslöjar äntligen releasefönstret för Witcher Crossover i USA och Europa

Spelgemenskapen har alltid varit väldigt fascinerad av konceptet med crossovers och att föra karaktärer från ett spel till ett annat. Och vad kan vara mer ikoniskt än Geralt of Rivia från den berömda “The Witcher”-serien, som teleporteras till Lost Arks länder?

Och det är vad som hände nu när det uppdagades av en trailer på YouTube att Lost Ark lovar precis detsamma. Men dessutom verkar det som att fansen äntligen har ett fönster på när de kan förvänta sig att crossovern släpper på den västra sidan av världen.

Lost Ark avslöjar äntligen sitt releasedatum för Witcher Crossover i väst

I en av deras officiella trailersläpp på YouTube visade det sydkoreanska actionrollspelet MMO som utvecklats tillsammans av Tripod Studio och Smilegate, Lost Ark, Geralt of Rivia, alias the Witcher, dyka upp mystiskt på en liten ö i Gienahs hav.

Noterbart är att crossoveren redan pågår i Sydkorea och släppdatumet för evenemanget som officiellt startar på den västra sidan av världen sägs börja i januari 2023. Detta gör fansen ännu mer exalterade över crossovern.

Dessutom kommer crossovern inte bara att innehålla Geralt of Rivia, utan hans kärleksintressen Yennefer, healer Triss, bard och vän Maskros, och Geralts dotter Ciri är bara några bekanta ansikten bekräftade för evenemanget. Karaktärsanpassningsalternativ, inklusive ärr, kort, fästningsbyggnader, uttryckssymboler och mer, har alla avslöjats för evenemanget.

Vad mer har evenemanget i ärmarna?

Förutom all kosmetika och de nya tilläggen kommer det att finnas nya raidalternativ och andra ytterligare uppgraderingar också. Även om den officiella sajten för crossover säger att ytterligare detaljer kommer att avslöjas i januari, är det nästan tydligt att fansen redan har bestämt sig för vad de förväntar sig av spelet.

Även om det ännu inte är klart hur Lost Ark kommer att förklara crossoveren med Witcher-serien. Detta beror på att båda har helt olika förhållningssätt till sitt spelande och berättande.

Hur tror du att crossover kommer att gå framåt? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär