Monday, February 26, 2024
HemBaseballLos Angeles Dodgers signerar på nytt Clayton Kershaw, avvärja farligt Texas Rangers...

Los Angeles Dodgers signerar på nytt Clayton Kershaw, avvärja farligt Texas Rangers intresse för att behålla pitching-ikonen

Clayton Kershaw skulle alltid ha en hemkomst i år. Medan Texas Rangers är från hans hemstat, har Los Angeles Dodgers varit hans hem sedan 2008. Så oavsett vad han valde, skulle det ha blivit ett firande för honom. Men kärleken till LA visade sig vara för mycket för Texas, och Claw är på väg tillbaka till Blue Crew.

Medan 35-åringen för närvarande läker från sina skador, är avtalet han har skrivit med Dodgers ganska intressant. När man ansluter sig till den nu stjärnspäckade lineupen bestående av Yoshinobu Yamamoto, Tyler Glasnow och så småningom Shohei Ohtani, undrar man hur långt comebacken för denna legendariska pitcher har kommit.

Clayton Kershaw är en Dodger för alltid

Basebollvärlden var fylld av spekulationer om att Clayton Kershaw kunde vara på väg till Texas Rangers. Det fanns ett genuint intresse från World Series Champions in the Claw. Med Kershaw skadad och på väg att missa minst hälften av 2024, undrade fansen om de hade sett den sista av honom i Blue Jersey. Väl! Det var lite för tidigt, eftersom Kershaw enligt uppgift har gått med på ett ettårigt avtal med Blue Crew.

Medan Kershaw förväntas återvända djupt in på sommaren 2024, finns det en chans för honom att förlänga sin vistelse. The Athletic har rapporterat att “Hans nya kontrakt med Dodgers inkluderar ett spelaralternativ för 2025, enligt en person som informerats om förhandlingarna…” Detta är goda nyheter för fans som hoppades få se Ohtani och Kershaw spela i samma laguppställning.

Shotime kommer som bekant inte att ställa upp i år på grund av sin armbågsoperation. Men alla rapporter har indikerat att superstjärnan förväntar sig att stå på kullen 2025. Om Kershaw använder det alternativet kommer det att finnas en chans att vi får se dessa stjärnor slå ett-två slag. Hur spännande skulle det vara?

Även om de ekonomiska detaljerna ännu inte avslöjas, är det känt att Kershaw kommer att ta en fysisk träning i Arizona senare denna vecka. Med 35-åringen bara 56 strikeouts från att gå med i klubben med 3000 strikeouts, kan detta vara hans svansång med Dodgers?

Los Angeles Dodgers gör sig redo att ge Claw en passande final?

Trots sina axelproblem lyckades Kershaw ha 2,46 ERA 2023. Han hade dock en mardröm under NLDS Game 1, där han gav upp sex runs i den första inningen. Kershaw skulle inte vilja att det skulle vara sista gången han ställde upp för Dodgers. Samtidigt skulle Blue Crew se efter att ge en passande utvisning till sin 14-åriga veteran.

Läs mer: Los Angeles Dodgers’ förvärv på 136,5 miljoner dollar hoppas kunna dela uniform med 10x Veteran MLB All-Star

Med en kraftigt förbättrad pitchstav med sig kan Kershaw ta sig till det svårfångade andra världsmästerskapet. Det finns en chans för Kershaw och Dodgers att skriva en perfekt final för deras förhållande. Kan dem göra det?

Inlägget Los Angeles Dodgers Re-Sign Clayton Kershaw, Ward off Dangerous Texas Rangers Interest to Retain Pitching Icon dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär