Tuesday, February 27, 2024
HemMLBLos Angeles Dodgers förvärv för 136,5 miljoner dollar hoppas kunna dela uniform...

Los Angeles Dodgers förvärv för 136,5 miljoner dollar hoppas kunna dela uniform med 10x Veteran MLB All-Star

Det har varit en hektisk månad för Los Angeles Dodgers. Först, genom att gå ombord på Shohei Ohtani, etsade Dodgers sitt namn i historien med ett av de största och smartaste kontrakten någonsin. Därefter, i jakten på Yoshinobu Yamamoto, står de fortfarande som en av de starkaste konkurrenterna. Som sagt, deras senaste förvärv delar hans åsikt som kan hålla Blue Crew på tårna.

Amerikas favoritvideo idag

Det bör noteras att en viss framtida Hall-of-Famer förblir tillgänglig i MLB free agency. Och Los Angeles kunde använda hans tjänster. Om det skulle gå i uppfyllelse, skulle den nye Dodgers förhoppningar om att spela tillsammans med denna veteran, som han växte upp med att älska och beundra, också gå i uppfyllelse. Han är “lika hoppfull som någon annan” om det.

Los Angeles Dodgers nyaste pitcher delar sin ärliga åsikt

The Dodgers bytte mot Tampa Bay Rays Tyler Glasnow strax efter att Ohtani-affären gick igenom. Glasnow har äntligen en chans att spela för laget han alltid velat ha som barn. Nu när en del av hans önskan har burit frukt, önskar han att en annan sak ska gå i uppfyllelse. Han vill spela tillsammans med 10x MLB All-Star, Clayton Kershaw.

Glasnows exakta ord via AM 570 LA Sports var, “Jag är lika hoppfull som alla han (Kershaw) kommer tillbaka till Dodgers”. Kershaw, som tidigare var en Blue Boy, är nu en fri agent, men det finns förhoppningar om att han ska skriva om med bollklubben. Han är en av elit-Dodgers som någonsin har prytt diamanten. Håller med om att 35-åringen har mött motgångar under eftersäsongen, men det är obestridligt att han fortfarande är ett kompromisslöst namn i Los Angeles.

När det gäller den högerhänte Tyler, efter att ha vuxit upp i södra Kalifornien, var det en sublim hemkomst att välja Dodgers. Ingen tvekan om att han har ett stort World Series-ansvar till hands. Men känslan av att vara hemma och möjligen spela tillsammans med en av hans favorit Dodgers skulle vara “det bästa möjliga scenariot”.

Glasnow-Kershaw Saga

Om Kershaw får komma tillbaka till Los Angeles nästa säsong skulle Glasnow ha möjligheten att spela bredvid en av sina långvariga favoriter. En intressant godbit är att 30-åringen hade chansen att slå mot Kershaw i både spel 1 och 5 i World Series 2020. Medan Dodgers gick segrande i båda matcherna måste det ha varit en minnesvärd period för den rutinerade backen.

Tyler Glasnows skadehistorik: Är en femårig affär på $135 miljoner ett säkert spel för Dodgers?

Å andra sidan, den 3x Cy Young Award-vinnaren som bestämde sig för att operera sin axel “går riktigt bra” i rehab. Även om han uttryckte sin spänning över att spela igen 2024, gav han inget definitivt svar på om han kommer att skriva på igen med Dodgers. I ett samtal med David Vassegh på 570 AM’s sade han att hans fru Ellen och han för närvarande är “i den processen” för att fixera på vad hans nästa handlingssätt på hans kontrakt skulle vara.

RELATED ARTICLES

Mest populär