Wednesday, December 6, 2023
HemNBA"Lookin' Mad Uncomfortable" - Obehaglig Shaquille O'Neal-interaktion med David Beckham plockad upp...

“Lookin’ Mad Uncomfortable” – Obehaglig Shaquille O’Neal-interaktion med David Beckham plockad upp av South Carolina-komikern

Big Diesel blev en större man när han kom över sin svartsjuka mot David Beckham. Shaquille O’Neal kallar honom nu en bästa vän, affärspartner och hans “favorit” person. Men vissa observatörer tror att det ligger mer bakom det. För en komiker är det mat för några skratt. Och hans lustiga gnäll fick Shaqs godkännande inför hans 33 miljoner Instagram-följare.

Shaq stöder komikerns syn på sin bästa vän

Shaquille O’Neal tillbringade precis helgen som värd för Club SI-festen för F1 Las Vegas Grand Prix med David Beckham. Han var definitivt inte över tiden han tillbringade med fotbollsstjärnan. Det är därför Beckhams största (bokstavligen) fan var tvungen att göra det känt på Instagram.

“min favoritkille @davidbeckham,” sa Shaq den “uppriktiga” bilden av honom och Beckham som tittar in i varandras ögon. O’Neal gick från att vara avundsjuk på Beckhams superstjärnastatus till att hålla sin plånbok som gisslan och bli varandras favoritmänniskor.

Komikern Shuler King läste dock mellan raderna. Baserat på Shaqs inlägg sa han att O’Neal “ser galen obekväm ut” över hur Beckham tittar på honom.

Faktum är att han vill att denna “bromance” ska kvävas. Även bildtexten på hans Reel är en enkel vädjan. “@shaq och @davidbeckham stoppa detta.”

Istället för att ta hänsyn till Kings förslag har Shaq delat sin rulle på sina Instagram-berättelser. Han har i princip antytt att King har rätt om den obekväma spänningen mellan honom och Beckham. Men det gör inte Beckham till Shaqs favoritkille mindre.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Shuler King Comic/Funeral Dir (@shulerking)

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av DR. SHAQUILLE O’NEAL Ed.D. (@shaq)

Det här är en berättelse som utvecklas.

RELATED ARTICLES

Mest populär