Friday, December 1, 2023
HemNBALonghorns Alum Kevin Durant är stolt över Max Abmas galna spelvinnare vs...

Longhorns Alum Kevin Durant är stolt över Max Abmas galna spelvinnare vs Cardinals

Det var en tuff utmaning i kväll då två megalag i NCAAs herrbasket möttes på Madison Square Garden. Texas Longhorns gick mot Louisville Cardinals och gick ut som segrare och registrerade en marginell vinst på 81-80. Texas Longhorns, särskilt Max Abmas, kollegiets stjärnvakt, fick ett shout-out från en alumn och en NBA-stjärna, och det är höjdpunkten för ikväll.

Medan Texas avancerar för att möta nummer 5 Connecticut Huskies efter den här sista andra “jumper”-segern, kommer Louisville att gå head-to-head mot Indiana.

Kevin Durant på Max Abmas: Winning Jumper

Under ledning av huvudtränaren Kenny Payne var Cardinals bara sju sekunder från vad som kunde vara en potentiell seger, om det inte hade varit för en överraskning i sista sekunden. Longhorns säkrade en signaturseger med sista-sekund-hopparen som spelades in av Max Abmas för att krossa det upprörda försöket. Spelet gav verkligen fansen darrningar eftersom inget lag kunde pressa ledningen till tvåsiffrigt, följt av 21 ledningsbyten i första och andra enheterna. Det visar sig att Phoenix Suns-stjärnan, Kevin Durant, satt fast vid resultattavlan till slutet.

Kevin Durant spelade bara en basketsäsong för Texas Longhorns, men det är lojaliteten som räknas. Durant prisade nummer 19 i Texas och skickade en tweet på sitt Twitter-handtag efter att det här spelet på Empire Classic i New York City nådde sitt slut i kväll. Tweeten löd “Max Called Game.” Genom att tagga Texas Men’s Twitter-handtag, satte NBA-stjärnan rekordet rakt av vem han hejar på.

Ex-lagets vinst kan sätta stämningen rätt för stjärngardet från Phoenix Suns, som ställs mot Utah Jazz i Delta Center i Salt City Lake.

Kevin Durant och Co. vs. Utah Jazz

Skaderapporten för Suns låter lite oroande efter den senaste vinsten mot samma franchise i en säsongsturnering. Med en ledning på 131–128 lyckades Kevin Durant och Co. säkra segern i slutminuterna av fjärde kvartalet. Men lyckan kan gå lite långsamt för franchisen, eftersom Bradley Beal fortfarande är borta, med hänvisning till en skadeskräck i nedre delen av ryggen. Till spelaren är D. Lee och Yuta Watanabe också ute för matchen.

Även om “The Slim Reaper” lyckades säkra en vinst med sin buzzer-beater-jumper i förra matchen, är chansen stor att Jazz kommer att gå på full gas i kvällens revanschspel. Tror du att Kevin Durant och Co. kan få samma öde som Longhorns ikväll?

Låt oss veta vad du tycker om det här spelet i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär