Saturday, December 2, 2023
HemUfcLogan Paul och teamet misstänker Mark Zuckerbergs ACL-skada efter att Elon Musk...

Logan Paul och teamet misstänker Mark Zuckerbergs ACL-skada efter att Elon Musk erkände Joe Rogan om hans vilja att slåss när som helst – “Var inte bara slumpmässigt”

Som Schrödingers katt, oavsett Mark Zuckerberg mot. Elon Musk kampen är fortfarande vid liv eller död är oklart. På hans senaste framträdande på Joe Rogan Upplev podcast, Musk sa att han skulle vara villig att slåss mot Zuckerberg “var som helst, när som helst” och i vilken kampsport som helst.

Några dagar senare berättade Mark Zuckerberg dock att han hade slitit sönder sin ACL och skulle genomgå en operation för att åtgärda det. Och Logan Pauls podcast misstänker att Elon Musk använde hjärnkontroll för att orsaka ‘Zucks skada.

Logan Paul gäst tror att Elon Musk orsakade Zuckerbergs skada

WWE-stjärna Logan Paul diskuterade Musks utrop av Zuckerberg för ett slagsmål i hans Impaulsive podcast med sina medvärdar Mike Majlak och gäst Jeff Wittek. Wittek tyckte att det var väldigt konstigt att Facebook-grundaren, direkt efter att Musk utmanat Zuckerberg till ett slagsmål på JRE, slet hans ACL. Zuckerberg är en seriös kampsportare som nyligen fick ett blått bälte i brasiliansk Jiu-Jitsu. Han slet sönder sitt korsband medan han sparrade för några dagar sedan.

“Rakt efter att Elon Musk gick på Joe Rogan och var som “vet du vad, jag kommer att slåss mot honom när som helst, var som helst, i vilken kampsport som helst”. Och Joe Rogan var som, “är du seriös?” Som nu måste det hända, du vet. Och sedan nästa dag (Zuckerbergs) ACL slits. Jag tror att det pågår en konspiration där som att Elon på något sätt har sönder den där ACL. Som att det inte bara var slumpmässigt som om han tränade den dagen och det slet, sa Wittek.

Wittek föreslog skämtsamt att Elon Musks tankekontroll via Neuralink orsakade denna skada. Neuralink utvecklar implanterbara hjärn-dator-gränssnitt för att hjälpa människor som är neuralt utmanade att förbättra sin livskvalitet. Bolaget ägs av Musk.

Bara för att vara tydlig, det finns inget sätt att Musk kunde ha orsakat Zuckerbergs skada eftersom den senare inte har ett Neuralink-implantat i sin hjärna. Men även utan skadan är det extremt osannolikt att de två skulle ha slagits med tanke på vad som hände innan Musks JRE-framträdande.

Varför Musk vs. Zuckerberg avbröts ursprungligen

Tidigare i år föreslog Elon Musk på skämt att han skulle vara aktuell för en kamp mot Mark Zuckerberg. Den senare svarade Twitter-ägaren och bad Musk att “skicka plats till mig”. Detta satte naturligtvis internet i brand, UFC:s VD Dana White och även den italienska regeringen hoppade in för att göra kampen möjlig och besluta om en plats.

Efter UFC 295, anklagade Dana White för att ha stängt Jon Jones vs. Francis Ngannou i Co-promotion med PFL trots flera rättegångar

Men några månader senare kom Zuckerberg ut och sa att han gick vidare från Musk-kampen. Han sa att SpaceX:s vd inte menade allvar med deras kamp, ​​och han ville slåss mot människor som menade allvar med att slåss mot honom. Och med tanke på att Zuckerberg tävlar i BJJ och till och med har vunnit en turnering i Kalifornien, verkar det troligt att Musk, känd för att göra ogrundade påståenden, var den som gjorde att kampen avbröts.

RELATED ARTICLES

Mest populär