Saturday, December 9, 2023
HemBoxingLogan Paul, Lana Rhoades Relation: Hur är de kopplade?

Logan Paul, Lana Rhoades Relation: Hur är de kopplade?

YouTube-sensationen Logan Paul och den tidigare vuxna skådespelerskan som blev streamer Lana Rhoades har setts tillsammans i många av Pauls vloggar och även tillsammans med honom. Detta har naturligtvis fascinerat fansen som vill veta hur de två till synes olika individerna kunde kopplas samman.

Trots att många tror att de två är romantiskt inblandade så är det inte fallet. Men deras relationist är centrerad kring en av Pauls närmaste vänner och medvärden för Impaulsive-podden, Mike Majlak. Redan 2020 introducerade “The Maverick” Majlak för Rhoades som blev en ständig medlem av Pauls team. Efter detta skulle Majlak och Rhoades börja dejta och komma in i ett romantiskt förhållande.

Rhoades skulle till och med göra ett framträdande i ett avsnitt av Impaulsive som gäst. Men de två skulle så småningom delas upp och Majlak avslöjade officiellt i Impaulsive-podden att de två hade gjort slut. Han uppgav att Rhoades ville köpa ett hus och bo tillsammans. Han var dock inte redo att ta det steget som i slutändan ledde till att de gjorde slut.

Var Logan Paul ansvarig för att bryta upp Mike Majlak och Lana Rhoades?

Men Rhoades menade att Paul inte ville att hon skulle flytta in i deras hem och hävdade att han “lyckades” med att bryta deras förhållande. Den före detta vuxna stjärnan skulle sedan fortsätta med att lansera en YouTube-kanal och podcast, 3 Girls 1 Kitchen. Podden arrangerades tillsammans av Olivia Davis och Aleza Adams och diskuterade ämnen som dejting och kultur.

DYK DYPARE

Detta var inte allt eftersom Rhoades födde en pojke i januari. Det avslöjades dock att Majlak inte var hans far utan snarare en NBA-spelare. Paul skulle till och med gå ut för att avslöja namnet offentligt på sin podcast men blev senare censurerad för Rhoades integritet.

Dessutom, i ett avsnitt av hennes podcast, bekräftade hon att en NBA-spelare verkligen var pappan men avslöjade inte heller hans namn. Sedan dess har Rhoades och Paul gått vidare till olika vägar med Majlak som det enda gemensamma mellan dem.

Vad tyckte du om förhållandet mellan Paul och Rhoades? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär