Friday, February 3, 2023
HemBoxingLogan Paul, förutspått att vara värd 5 miljarder dollar, ger fräckt svar...

Logan Paul, förutspått att vara värd 5 miljarder dollar, ger fräckt svar när Paddy Pimblett förnedrar sitt företag

Det verkar som att rivaliteten mellan bröderna Paul och UFC-stjärnan Paddy Pimblett har tagit ytterligare en vändning efter att den sistnämnde försökt ta skott på Logan Paul. Pimblett har varit i ett fram och tillbaka när Jake Paul till och med accepterade Pauls 1 miljon dollar som spar om han flög över till UFCs prestationsinstitut.

Dessutom har han nu gått för att ta bilder på Logans energidrycksmärke Prime Hydration. I ett Instagram-inlägg försöker Pimblett håna Prime och marknadsföra ett annat energidrycksmärke som heter Body Fuel. Han fortsätter sedan med att avslöja varför Body Fuel var bättre än Prime samtidigt som han tog några gibbar mot bröderna Paul.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Paddy THE BADDY Pimblett (@theufcbaddy)

“De här bröderna Paulus har väl inte fått mitt namn ur sin mun? Paret av inflytande chasers. Låt oss fortsätta med fakta, Prime har 2 g socker i den. Mycket socker, vår dryck 0g socker, mycket bättre speciellt för dina njurar.” han sa.

DYK DYPARE

Han fortsatte också med att hävda att drycken han marknadsför var vetenskapligt bättre än Prime.

“Vi har forskare bakom det här. Bröderna Paul har inte en hjärncell mellan sig”, tillade han.

Detta var dock inte allt som Logan bestämde sig för att hoppa in på och ge ett fräckt svar till den stigande UFC-stjärnan.

Logan Paul svarar på att Paddy Pimblett försöker misskreditera Prime

‘The Maverick’ tog till sig kommentarerna och försökte vända hela videon på huvudet. Han fortsatte med att tacka Pimblett för att han gav gratis marknadsföring till sitt varumärke.

“Tack för kampanjen” skrev han.

Drycken Pimblett försökte marknadsföra var väldigt lik Prime och dess flaskdesign. Trots att de påpekat skillnaderna kan likheterna mellan dem när det gäller design få alla konsumenter att missta den för en Prime-flaska. Dessutom kunde Paul inse det och försökte vända trollingen till hans fördel.

Prime Hydration grundades av Paul tillsammans med KSI.

Sedan dess har det sett en enorm tillväxt och blivit en av de mest populära dryckerna i USA och Storbritannien.

‘The Maverick’ förutspådde också att hans satsning kunde uppgå till 5 miljarder dollar och få status som varumärken som Gatorade och Red Bull.

Vad tyckte du om Pauls fräcka svar? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär