Friday, December 1, 2023
HemBoxingLogan Paul berättar för 150 miljoner dollar värd DJ Legend, som har...

Logan Paul berättar för 150 miljoner dollar värd DJ Legend, som har streamats över 10 miljarder gånger, verklig anledning till att han misslyckades i sin musikkarriär: “I Did Not Have the …”

“The Maverick” Logan Paul, har tagit på sig flera hattar under hela sin karriär. Han har övergått från en framgångsrik YouTube-karriär till en lika framgångsrik karriär i WWE. Det verkar dock som om han en gång ägnat sig åt en musikkarriär. Faktum är att han nyligen pratade med DJ och musikproducent, David Guetta, om sin misslyckade musikkarriär.

Paul var värd för sin “Impaulsive” podcast med medvärdarna Mike Majlak och George Janko. Dessutom var Guetta närvarande som gäst i podden. Noterbart är att Guetta är en av de mest populära DJ:s i världen, som för närvarande är värd 150 miljoner USD och har streamats över 10 miljarder gånger.

I ett samtal öppnade Paul för att han ville göra musik. Han sa, “Jag hade en liten spridning med att försöka göra musik. Som att du definitivt inte vet detta. Jag ville bli som en sångare vid ett tillfälle. Jag flög till Sverige. Och gjorde en EP med Rami Yacoub.”

Paul fortsatte vidare sin historia och avslöjade att han planerade att göra ett namn inom musiken efter ett år av sånglektioner. Han sa: “Det fungerade inte i musik. Jag hade inte ‘It’-faktorn. Och en annan sak jag insåg är som du sa att jag är mer av en kille på planen. Jag gillar att resa, jag gillar att du vet att bli smutsig. Och att sitta i studion hela dagen var tråkigt för mig.”

Paul avslöjade också att medan en karriär inom musiken verkade glamorös. Människor tenderar att glömma den tid det tar att producera musik.

George Janko säger att Logan Paul snabbt slutade med musiken

Det verkar som om Logan Paul snabbt flyttade bort från en karriär inom musiken. Faktum är att George Janko fördjupade sig i Pauls reaktion efter att ha släppt sin musikvideo.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av IMPAULSIVE med Logan Paul (@impaulsiveshow)

I samma podcastavsnitt sa Janko: “Jag kommer aldrig att glömma dagen då han slutade för du tror att det kommer att ta lång tid för honom att sluta. Men en gång visade han oss sin musikvideo och lät oss inte ens avsluta. Han går för fan. Jag är klar. Och jag var typ färdig med den här låten? Han går nej, jag är bara klar bror.”

Paul å sin sida tog också en svep på Janko för en musikvideo han gjorde vid 16 års ålder.

Tycker du att Paul borde ha fortsatt sin karriär inom musiken? Dela dina tankar i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär