Wednesday, December 6, 2023
HemWweLogan Paul avslöjar Primes svindlande konsumtionsstatistik dagar efter massiva WWE-framgångar

Logan Paul avslöjar Primes svindlande konsumtionsstatistik dagar efter massiva WWE-framgångar

YouTubern och brottaren Logan Paul skulle kunna kallas en man med många talanger. Hans övergång från en YouTube-stjärna till en amatörboxare till en WWE-stjärna har alla bevittnat. En annan av hans prestationer är hans affärssatsning, energidrycken PRIME som han grundade tillsammans med sin tidigare boxningsrival och internetkändis KSI. Nu har Paul brutit svindlande nyheter på internet om företagets senaste milstolpe.

Logan Pauls PRIME är i sin bästa tid

Genom att gå till X, (tidigare Twitter), bröt The Maverick nyheten om den rekordstora försäljningen av energidrycken. Han uppgav att 31 flaskor av energidrycken konsumeras varje sekund. Energidrycken finns i många länder och är inte bara begränsad till USA. Siffrorna är svindlande eftersom det har gått mindre än två år sedan drycken lanserades i januari 2022.

Detta visade sig vara ännu en fjäder i hatten, dagar efter hans senaste seger på Crown Jewel. Efter sin seger mot Dillon Danis i sin boxningsretur utmanade den 28-årige stjärnan WWE-veteranen Rey Mysterio om sitt titelbälte i US Championship. De två gick tå till tå vid PLE och Paul kom ut som segrare och säkrade därmed sin första mästerskapsvinst i sin WWE-karriär.

RELATED ARTICLES

Mest populär