Tuesday, February 27, 2024
HemNBALockad till att "dumpa" Khloe Kardashian, ex-NBA-stjärna sparkade en pålitlig allierad efter...

Lockad till att “dumpa” Khloe Kardashian, ex-NBA-stjärna sparkade en pålitlig allierad efter karriärförstörande val

Rashad McCants hade en mycket kortlivad karriär. Den före detta NBA-stjärnan var det 14:e totalvalet i 2005 års NBA-draft av Minnesota Timberwolves. Även om hans talang var obestridlig vid den tiden, kunde Rashads karriär inte gå längre än 2009, då han senast representerade Sacramento Kings.

Amerikas favoritvideo idag

39-åringen har under ett samtal nyligen belyst anledningen till att hans karriär avbröts. Tro det eller ej, Rashad har någon annan att skylla på, och inte bara hans karriär utan också hans personliga liv.

Rashad och Khloe Kardashian började dejta i slutet av 2008. Men det gick inte bra för dem för länge, och Khloe meddelade att de hade gjort slut 2009. Nu gick det många rykten kring deras uppbrott; en som kom inifrån lägret var att deras scheman var så hektiska att det började bli svårt för dem att hänga med. Rashad har dock en annan version av historien.

Under det senaste samtalet sa McCants att han brukade ha en agent vid den tiden som ständigt pressade honom att “dumpa” Khloe. Agenten trodde att att vara med henne skulle skada basketspelarens karriär.

Efter en tid föll Rashad och gjorde slut med Khloe. Han sa, “När jag gjorde slut med henne, tre veckor senare, hämtade Lamar henne och gifte sig med henne sex dagar efter dessa tre veckor.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av The Neighborhood Talk (@theneighborhoodtalk)

Men veckor senare, när Lamar Odom gifte sig med Khloe, fick Rashad veta att hans agent, som också var Odoms agent, och han deltog i deras bröllop. Det var då han insåg att han lekte med och bestämde sig för att sparka agenten. Rashad tror också att agenten sedan fortsatte med att dra några pluggar som till slut kostade Rashad hans NBA-karriär.

(Berättelsen utvecklas fortfarande)

RELATED ARTICLES

Mest populär