Saturday, December 9, 2023
HemGolf"Livet blir ganska ensamt här ute": Nelly Korda berömde sin "automatiska middagskompis"...

“Livet blir ganska ensamt här ute”: Nelly Korda berömde sin “automatiska middagskompis” och för att göra “Livet mycket lättare” 2021

Både Nelly Korda och Jessica Korda har varit där för varandra då och då. Systrarna Korda talade en gång om hur de är varandras riddare i lysande rustningar. De båda är inte bara systrar utan också bästa vänner och det märks.

Systrarna Korda är båda tjeckisk-amerikanska professionella golfare som spelar på den berömda LPGA-touren. De har varit dedikerade till golfspelet sedan ett tag nu, och deras handlingar talar för sig själva.

Nelly Korda och Jessica Korda: inbyggd bästa kompis

Systrarna Korda har en vänskaplig relation. Deras beteende visar tillgivenhet för varandra. Samma dynamiska duo har blivit varandras källa till stabilitet under lång tid nu, och de fortsätter att göra det.

Nelly pratade en gång om detsamma. Hon sa: “Det är som en inbyggd bästa kompis. En automatisk middagskompis. Livet blir ganska ensamt här ute och reser från destination till destination. Så det är väldigt roligt och det gör livet mycket lättare också.”

Faktum är att resan inte bara är ansträngande utan också känslomässigt dränerande. Golfare, för en, är inte främmande för att snabbt flytta från en plats till en annan för evenemang. Detta ständiga liv i rörelse tenderar att få en att känna sig ensam.

Tack och lov för systrarna Korda har de varandras axlar att luta sig mot. Även efter att ha haft en åldersskillnad på nästan fem år mellan dem, är deras band fortfarande så starkt som det blir.

Denna starka systerduo misslyckas aldrig med att imponera på golfvärlden med både sina färdigheter och anknytning. Så när natten blir mörk och solen går ner vet Nelly och Jessica var de kan hitta varandra.

Systrarna Korda och deras vänskap: En djupare blick

Du glömmer aldrig din första, säger de. Detta talesätt gäller även när det kommer till första vinster. Att uppnå sitt mål är en höjdpunkt från sidorna i ens liv. Du gör dock ett val när du bestämmer dig för vem som ska vara den person du skulle vilja springa fram till och berätta om denna seger.

För Nelly Korda är den personen helt klart hennes syster, Jessica. Nelly delade sin första LPGA-storseger med sin äldre syster. Så fort spelet var över, FaceTimed de för att dela ett känslosamt ögonblick. Detta visade inte bara hur mycket duon värderade och stöttade varandra, utan var också ett levande tecken på deras kärlek och tillgivenhet för varandra.

Nelly sa: “När min syster gick ut den 18:e var min syster på FaceTime och jag tappade den precis. Det är ett band. Hon är definitivt min bästa vän. ”

Deras koppling är lika fast som en klippa, och det är uppmuntrande att se detta systerlag alltid fortsätta att stödja och finnas där för varandra.

Vad tycker du om Kordas fasta band? Låt oss veta dina tankar i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär