Saturday, December 9, 2023
HemBasketball"Livet är inte rättvist": NBA-fans lämnade förbryllade över plötslig avgång av "Lakers...

“Livet är inte rättvist”: NBA-fans lämnade förbryllade över plötslig avgång av “Lakers Legend” trots vinst mot Trail Blazers

Los Angeles Lakers vann bekvämt sin match mot Portland Trail Blazers i natt. De kanske har börjat sin säsong med lite kämpigt. Men tydligen börjar de sakta komma tillbaka på rätt spår. Lakers ligger för närvarande på den tredje sista positionen i Western Conference-tabellen med ett rekord på 8-12. Men trots deras vinst i natt, fångade nyheten om Matt Ryans avgång NBA-fansens uppmärksamhet. Det distraherade dem från att fira vinsten när de uttryckte sina åsikter om hans avgång på sociala medier.

Matt Ryan kom till Lakers i september 2022 efter att ha hoppat runt på flera klubbar som Cleveland Cavaliers och Boston Celtics. Sedan han gick med blev han en av nyckelmedlemmarna i Lakers. Han gav också en kopplingsprestation mot New Orleans Pelicans i början av november när han gjorde oavgjort match med summer-beater. Så småningom fick Ryan uppskattning från fansen efter att Lakers fortsatte att vinna den matchen. Detta var förmodligen det mest ikoniska ögonblicket i hans karriär.

NBA-fans reflekterar över nyheten om Matt Ryans avgång

Samtidigt rapporterade Shams Charania från ‘The Athletic’ att Lakers viftar med sin vingskytt, Matt Ryan. Han tillade också att med detta drag skulle Lakers öppna upp en plats i listan före handelsdagen den 15 december. Denna nyhet väckte dock ganska mycket uppmärksamhet från fansen. De använde sociala medier för att uttrycka sina tankar om nyheterna.

Här är några av reaktionerna från NBA-fansen:

Livet är inte rättvist. https://t.co/V0KvcRMECT

— ™️Marcus (@TheMisterMarcus) 1 december 2022

TACK LEGENDEN pic.twitter.com/TN1kazSfv5

— Lakers Lead (@LakersLead) 1 december 2022

han kommer för alltid att vara en lakerlegend

— Gamla NBA-tweets (@oldnbatweetz) 1 december 2022

Men det är nödvändigt att vi måste göra byten men han är fortfarande en Lakers Legend💯 han räddade oss med den där 3 som tog oss till med tiden

— aunty_mufasa (@TracyMalikongwa) 1 december 2022

LAKERS LEGEND 🥲 pic.twitter.com/FuUXY2eRN8

— PurpleReign ☔️ (@DonJulio194) 1 december 2022

Laker legend pic.twitter.com/rnYV2ybKlC

— Cam💫 (@CamKnowsBall) 1 december 2022

nejåå

— @Huncho_Jman 1 december 2022

VARFÖRÅÅÅÅÅÅ

— lakers (8-12) seahawks(6-5) (@jordydagoat_) 1 december 2022

De flesta fansen verkade inte ta emot nyheten om hans avgång positivt. De kritiserade detta drag av Lakers ledning och tyckte att det inte var ett smart drag att byta en av de bästa spelarna i deras trupp. Medan andra uppskattade hans bidrag under denna korta period och kallade honom som “Lakers-legenden”, förmodligen med tanke på hans kopplingsprestanda mot Pelicans. Tydligen uttryckte de blandade åsikter om hans avgång, men deras kärlek till honom var konsekvent. Kommentarerna från fansen antydde att de önskade honom det bästa, trots var han än spelar i framtiden.

Vad är dina tankar om Matt Ryans troliga avgång? Tycker du att detta var ett dåligt drag av Lakers? Vänligen meddela oss i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär