Thursday, November 30, 2023
HemGolf"LIV Has Missed the Mark": LIV Golfs ryktade schema för 2023 gör...

“LIV Has Missed the Mark”: LIV Golfs ryktade schema för 2023 gör golfvärlden rasande

LIV Golf Leagues schema för 2023 börjar ta form. Även om informationen inte är officiell ännu, rullar den ryktade planen fortfarande runt på internet. Och golfvärlden kunde inte hålla händerna från tangentbordet och registrerade sina tankar om det ryktade LIV-schemat. Trots tvivel om det ryktade schemat och platserna, verkar Twitter-handtaget för LIV Golf Updates säker på det.

Enligt ryktena kommer de, tillsammans med de fantastiska arenor som används under säsongen 2022, lägga till nya arenor för nästa säsong. “LIV förväntas återvända till några av förra årets bästa arenor samtidigt som de lägger till några otroliga banor som The Greenbrier, Valderrama och mer!” Många rykten om nya golfare som går med i LIV finns också i luften. De har dock inte gett någon officiell information till media. Låt oss därför se vad folk har att säga om det ryktade schemat.

Godkände golfvärlden LIVs golfschema?

LIV-säsongen 2022 slutade framgångsrikt i Miami, med Dustin Johnsons team som vann allt. Sedan dess har Greg Norman varit upptagen med att förbereda sig inför nästa säsong. Många spekulationer och rykten har cirkulerat kring den Saudi-stödda kretsen. Några av de bästa PGA-spelarnas namn spekulerades om att gå med i turnén; men för tillfället stannar de som rykten.

DYK DYPARE

Schemat och platser för LIV har fått fansens uppmärksamhet på Twitter. Trots att många anser det som en grundlös spekulation, känns det officiella handtaget av LIV golfuppdateringar väldigt säkra på deras delade schema. “Medan en del av detta väntar på officiell bekräftelse, är jag säker på att detta är korrekt.” Bara tiden får utvisa om de är sanna eller inte.

Detta LIV-schema bekräftas mestadels av många källor (Boston fortfarande i luften).

Det är en besvikelse att det bara finns 5 internationella evenemang och att Asian Tour’s International Series har bevisats inte stöds av stjärnnamnen från LIV.

“Världsturné”? 🤔 https://t.co/8jWWlaUGyI

— Flushing It (@flushingitgolf) 2 december 2022

Man kan lugnt säga att fansen inte verkar särskilt nöjda med schemat. Enligt dem skiljde schemat sig från världsturnén, eftersom många viktiga arenor inte stod på schemat. Men samtidigt var det få som tyckte att det var intressant och kunde inte vänta. Kontot “Flushing It” delade också planen, men blev besviken. De sa, “Det är en besvikelse att det bara finns 5 internationella evenemang och att Asian Tour International Series har bevisats inte stöds av stjärnnamnen från LIV.”

Låt oss se vad fansen tycker om det.

3 Trump-kurser berättar allt du behöver veta.

— Bruce Hawkins (@Cdnhawk65) 2 december 2022

Att bara ha 3 turneringar före Masters, varav en var veckan innan, är intressant, eller hur?

— John (@Johnjenkins309) 2 december 2022

Jag älskar Greenbrier-tillägget. Detta är på något sätt den enda CB MacDonald-banan på någon turné, och tillsammans med Valderrama, det mest spännande tillägget. Resten av schemat är inte för mig.

— Andy Lack (@adplacksports) 2 december 2022

Går inte jorden runt precis. Visst, det är mycket mer internationellt än PGA-touren men de gömmer sig inte bakom det – de vet att de bara handlar i USA. Det här med att växa spelskräpet måste stoppas, erkänn bara att vi tar det där pengarna finns.

— Sam Baldwin (@sambaldwin1982) 2 december 2022

Så mycket för att vara en världsturné – LIV följer inte igenom sina löften igen

— steve lytle (@stevemlytle) 2 december 2022

Jag tror att jag väntar tills LIV tillkännager sitt schema för 2023. Om detta stämmer har LIV missat målet avsevärt.

— John Conrad (@jerichsen66) 2 december 2022

Försöker du fortfarande tävla med fotbollen om den sista turneringen? Lycka till.

— sleepydog112 (@sleepydog112) 2 december 2022

14 evenemang med 2 spelare värda att se och ett löjligt lagevenemang.

— Bob Bodega (@peterleslie61) 2 december 2022

Många spelare gillar inte att spela veckan före en major.

— Joe Ranft (@jranft) 2 december 2022

Finns det någon officiell information om scheman och platser?

Laglistan för säsongen med 14 evenemang 2023 är fortfarande inte bekräftad. Däremot kommer 12 lag och 48 individer att tävla om en sammanlagd prissumma på $405 miljoner.

El Camaleon Golf Club är välkänd för att ofta vara värd för PGA Tours Worldwide Technologies Championship i Mayakoba. Men tidigare i veckan tillkännagavs det också som platsen för LIV:s första evenemang för säsongen 2023 av Golfweek. Evenemanget äger rum den 24-26 februari. Greg Norman, VD för LIV Golf, designade banan och har nära relationer med resort- och turneringsplanerare.

De officiella tillkännagivandena har ännu inte gjorts för vissa arenor. Men på onsdagen tillkännagavs evenemanget i Mexiko av den Saudiarabien-stödda kretsen formellt. De tillkännagav även två andra utlandsstopp på Sentosa Golf Club i Singapore (28–30 april) och Real Club Valderrama i Spanien (30 juni–2 juli). Grange Golf Club i Adelaide, Australien kommer också att vara värd för ett evenemang från 21–23 april.

Vad är dina tankar om LIV-schemat? Godkänner du det, eller har du några förslag?

RELATED ARTICLES

Mest populär