Wednesday, February 28, 2024
HemGolfLIV Golf Pro hittar en kraftfull allierad i Dustin Johnson veckor efter...

LIV Golf Pro hittar en kraftfull allierad i Dustin Johnson veckor efter DWI-mardröm: “gör oss lika starka”

Dustin Johnson har noll ånger. 4Aces-kaptenen erkänner det Peter Uihlein var en stor spelare, men tror Harold Varner III kommer att vara ett lika, om inte mer kraftfullt tillägg. För infödingen i North Carolina är det en enorm moralhöjning veckor efter att en förödmjukande anklagelse från DWI satt en fläck på hans offentliga image.

4Aces GC pratade om den senaste omvälvningen i hans lag. En som såg Harold Varner III ersätta Peter Uihlein i ett chockdrag. Det var ganska oväntat med tanke på att 33-åringen gick med i Bubba Watsons stam först förra året. Dessutom var Uihlein instrumental i 4Aces GC:s enastående dominans. Även Johnson medger att det var ett plötsligt drag. Oavsett vilket är 39-åringen övertygad om att Varner III kommer att göra laget “starkt, om inte starkare.”

Dustin Johnson fick lyrisk beröm om Harold Varner III

Det fanns inget ont blod mellan Johnson och Uihlein. Johnson bekräftar, “Pete är uppenbarligen en riktigt bra spelare.” Uihlein var en nyckelförare till lagets framgång under två på varandra följande säsonger, bara förra året fick han 101 poäng. American International var 12:a i årets säsongslånga individuella leaderboard.

Uihlein byttes ut eftersom han är känd för att dela en god relation med Matthew Wolff. Medan Johnson och HV3 är “goda vänner”. Den tvåfaldige Major-mästaren tycker att det var en rimlig affär att få Varner III, från RangeGoats. “Han är en fantastisk spelare. När du tittar på pappret skulle jag säga att de är ganska jämna spelare.” Charlottebon var i själva verket fem platser före Uihlein på den säsongslånga resultattavlan.

Men Johnson upprepar: “Vi har aldrig tänkt på handel. Det gick bara så.” Ändå hoppas 39-åringen behålla lagets dynamik och upprepa de två senaste årens framgångar. “Vi kommer definitivt fortfarande att vara laget att slå,” sa Johnson till LIVGolf.com.

HAROLD VARNER III ÄR EN #LIVGOLF-MÄSTARE @HV3_Golf @rangegoatsgc pic.twitter.com/7LoKlHwRV0

— LIV Golf (@livgolf_league) 28 maj 2023

4ACes GC-kaptenen lade till ytterligare, “Vi har ett riktigt solidt team. Harold gör oss lika starka, om inte starkare. Vi är definitivt laget som alla kommer efter.” Den beröm som kommer från hans lagkapten kommer säkert att lyfta humöret i North Carolina infödda veckor efter att hans offentliga image tog rap.

Harold Varner III greps på DWI-anklagelser

Harold Varner III greps förra månaden anklagad för att ha kört i funktionsnedsättning runt 19:24 enligt Mecklenburgs läns domstolsprotokoll. Enligt uppgift var LIV Golfers alkoholprocent i blodet 0,16 %, två gånger den tillåtna gränsen på 0,8 %. Den tidigare PGA Tour Pro släpptes senare mot en obligation på $500. Lokala medier satte nästa utfrågningsdatum den 19 januari.

Läs mer: Var inte riktigt överlycklig’: Dustin Johnson erkänner det mardrömslika val han gjorde som fortfarande förföljer hans liv-karriär

Händelsen inträffade i hälarna av hans byte till Johnsons team. Men som det är ganska uppenbart är kaptenen villig att förlåta och glömma en slip och omfamna 33-åringen i hans lag med öppna armar.

Inlägget LIV Golf Pro Finds a Vigorous Ally in Dustin Johnson Weeks After DWI Nightmare: ‘Makes Us Just as Strong’ dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär