Tuesday, February 27, 2024
HemTennis"Little Makeup Goes a Long Way" - Serena Williams sissar i ganska...

“Little Makeup Goes a Long Way” – Serena Williams sissar i ganska rosa när skönhet blir hennes prioritet

Världens före detta tennisstjärna Serena Williams överraskade nyligen fansen med utmärkta sminkkunskaper. Det är ganska uppenbart för alla att hon älskar mode och egenvård. Efter Serena Williams senaste inlägg på sociala medier förstår fansen att denna begåvade tennismaestro är lika bra på att försköna sig själv.

Amerikas favoritvideo idag

Efter hennes pensionering 2022 ser denna tjugotrefaldige Grand Slam-mästare mestadels njuta av sina dagar utanför banan. Från Vanity Fair-eventet till att idrotta sitt fashionista-jag till fans, Serena Williams vet hur glamourspelet är bäst. Inte att förglömma hennes käcka blick på föregående års Met Gala-evenemang. Nu beskådar hon igen sina fans med fantastisk smink!

Serena Williams visar upp sina fantastiska sminkkunskaper för fans som lägger ett strikt fokus på skönhet

Världens tidigare nummer ett tennisstjärna överraskade nyligen sina fans med sin senaste Instagram-berättelse. I den här berättelsen såg fans henne i en stickad topp med djup hals, en stökig knut på toppen och rosa läppar. Genom att visa upp sitt utseende som accentueras av sina vackra rosa läppar, fascinerade Serena fansen med sina otroliga färdigheter i självsminkning. I det här klippet sågs Serena Williams säga- “Little Makeup Goes a Long Way; Det är sminktid.”

Serena Williams senaste Instagram-berättelse fick som vanligt ögonen på hennes fans. De blev verkligen imponerade av att se sin favorittennisstjärna utföra sminkspelet så bra. Faktum är att Serena Williams rosa outfit också var en fantastisk känsla som fick många tjejer att bli galna.

SE: Allt om Serena Williams speciella hudvårdsrutin

Detta är dock inte Serena Williams första inlägg om hennes kärlek till skönhet och glamour. Den före detta tennisstjärnan har tidigare visat hur hon lyckas med sitt sminkspel samtidigt som hon deltar i reklam- eller reklamevenemang. Vissa skulle säga att hon har midas touch när det kommer till allt som rör mode!

Williams stora skönhetsskicklighet är inte ett främmande faktum för hennes fans

Det är inte som att Serena Williams-fans såg sin favorittennisstjärnas sminkkunskaper för första gången. Tidigare tog Williams också sin Instagram för att visa sin deltidstalang för sina fans. Williams delade ett klipp och skrev: “Bara en tjej som försöker sminka sig.” Folk blev förvånade över att se hur vacker hon såg ut utan ordentlig belysning.

Serena Williams senaste berättelse hjälper fansen att förstå att vår tjej har en förmåga att smink. Hon är trots allt en sann tennisdiva, eller hur? Vad tycker du om Serena Williams senaste sminkklipp?

RELATED ARTICLES

Mest populär