Saturday, December 9, 2023
HemBodybuilding"Little Gun to Your Baby Boy's Head": Häpnadsväckande och ovanlig motivation av...

“Little Gun to Your Baby Boy’s Head”: Häpnadsväckande och ovanlig motivation av Bodybuilder, Dorian Yates

Alla som ens har en övergående förtrogenhet med kroppsbyggare är tvungna att fråga var de får sin fysiska och mentala uthållighet ifrån. Flera kroppsbyggare har visat en enastående förmåga att ständigt utmana sig själva. Onekligen inser man den latenta potential varje människa är välsignad med efter att ha tittat igenom sitt liv.

2020 skämde kändispodcastaren Brian Rose om Ronnie Coleman, 8x Mr. Olympia, i en lockande diskussion om olika aspekter av hans resa i bodybuildingvärlden. På tal om sin tid med träning med sexfaldiga Mr. Olympia Dorian Yates, gav Rose en inblick i hur en mästarattityd är.

Bodybuilding är ingen barnlek

Även om podcastaren hade tränat tidigare, gjorde erfarenheten med Yates en bestående inverkan på honom. Han återgav Yates ord och sa: “Brian, jag ska ta dig till en bristningsgräns.” Han blev förbluffad över hur Yates gick vidare.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Dorian Yates (@thedorianyates)

“Jag kommer att be dig att göra en repetition, och det kommer att bli som att jag fick en liten pistol mot din pojkes huvud och om du inte avslutar denna repetition, kommer jag att trycka på avtryckaren.” Det är den nivå av intensitet som Yates förväntade sig av honom. Det traumatiserade honom, eftersom han precis hade fått en son.

DYK DYPARE

Som svar på det sa Yates att han visste det. “Han[Yates] utsätt mig för den här benpressen”, fortsatte han. Yates fick tre eller fyra reps när han trodde att han skulle vara klar med en. Brian beskrev den skakande upplevelsen: “Jag säger till dig, Ronnie, jag hade aldrig varit i den där smärtgrottan förut.” Alltså visar vad som krävs för att uppnå storhet.

Att lida av smärta är en vardaglig angelägenhet

Bodybuilding är en extremt tävlingssport. Idrottarna svettas och går igenom en hel del vånda året runt under de där få sekunderna på scenen. När han reflekterade över hur krävande sporten är, sa han, “De flesta killar är inte villiga att gå till den smärtnivån varje dag, och det är vad som krävs för att vara en konkurrent.”

Coleman medgav Brian och sa: “Jag kunde inte ha uttryckt det bättre själv och så det är skillnaden mellan killarna som vinner på scenen och killarna som inte gör det. Det är om du har gått till den intensiteten varje dag.”

Känner du dig pumpad? Håller du med om Yates synsätt att träna en tävlingsvärd fysik?

RELATED ARTICLES

Mest populär