Saturday, December 2, 2023
HemSoccerLionel Scaloni ringer larmklockorna för Brasilien med tydliga instruktioner till Lionel Messi...

Lionel Scaloni ringer larmklockorna för Brasilien med tydliga instruktioner till Lionel Messi & Co. Efter första nederlaget sedan Argentinas FIFA World Cup-triumf

Uruguay bröt världsmästarnas Argentinas 25-matcher långa segerserie. La Albiceleste lyckades inte producera en bra prestation i både försvar och anfall. Kapten Lionel Messi och resten av forwardslinjen lyckades inte heller skapa konsekventa chanser på motståndarhalvan. Så nu har manager Lionel Scaloni ringt på varningsklockorna för att ge ett tydligt besked.

Verkligheten är att hela laget misslyckades med att leva upp till sina förväntningar vilket resulterade i deras förlust. Därför försöker Scaloni få ordning på huset igen inför den viktiga matchen mot Brasilien.

Lionel Scaloni förväntar sig förbättrade prestationer från Lionel Messi & Co

Trots bråket mellan Argentina och Uruguay spelare få tag i rubrikerna är verkligheten att Messi & Co förlorade matchen. Många har också påpekat att La Albiceleste släppte in oppositionen i huvudet. Det var här de förlorade matchen. Lionel Scaloni har också erkänt att det uruguayanska laget var bättre. Därför är managern medveten om att han måste få sina spelare tillbaka till verkligheten. De måste göra upp sig eftersom detta är deras första förlust efter VM.

Argentinsk media ansåg att laget inte bara förlorade. De blev också utspelade av ett bättre lag. Vissa menar att laget var väldigt vana vid att vinna. Lionel Scaloni har dock bara ett meddelande till sitt lag. “Vänd sidan och vinn i Brasilien. Som vi gjorde i Qatar, efter att ha förlorat mot Saudiarabien.

Brasilien ligger för närvarande på 5:e plats i tabellen för VM-kval. Detta på grund av deras senaste nederlag mot Uruguay och Colombia. Samba-killarna saknar också sin stjärnspelare Neymar. De saknar också hans erfarenhet av att spela i dessa viktiga matcher. Därför stödjer fotbollsfans och experter Argentina för att få jobbet gjort. Lionel Messi verkar dock inte ha ett enormt rekord mot Seleção Canarinha.

Argentinaren har spelat 13 matcher, med 5 segrar och 2 oavgjorda, och gjort totalt 5 mål. Han har förlorat mot det brasilianska landslaget vid 6 tillfällen. Oavsett vilket är det ingen tvekan om att han kommer att ta uppmuntran från sitt senaste rekord i VM-kvalet. Inter Miami-stjärnan har gjort 2 mål på de senaste 3 matcherna.

Lionel Messi hoppas få vinsten mot Brasilien för att avsluta året för landslaget på en hög nivå. Detta kommer också säkerligen att bekräfta deras kvalificering till det stora VM-evenemanget. Så den stora frågan är kommer Argentina att vinna matchen mot Brasilien? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär