Wednesday, February 21, 2024
HemSoccerLionel Messis Argentina, som trollades över "orättvis" världscupseger, får stöd från Brasiliens...

Lionel Messis Argentina, som trollades över “orättvis” världscupseger, får stöd från Brasiliens Felipe Melo – “Folk pratar för mycket”

Lionel Messi färdigställde sitt troféskåp när Argentina vann det svårfångade världscupen i Qatar 2022. Men vissa fotbollsfans är inte imponerade och anser att Argentinas triumf är orättvis. Men medan fansen fortsätter att trolla Messi och hans team, ser det ut som att La Albiceleste har hittat en allierad i form av Brasiliens Felipe Melo. Försvararen har tjatat mot trollingen och trott att Argentina förtjänade att vinna cupen.

Amerikas favoritvideo idag

Världscupens ära var den stora bedriften som ledde till att La Pulga vann sin 8:e Ballon d’Or. Detta ledde till att fans till hans motståndarspelare ständigt trollade honom på sociala medier.

Brasiliens försvarare tycker att Lionel Messi och hans lag vann VM på ett rättvist sätt

Rivaliteten mellan Argentina och Brasilien är en av de största inom fotboll. Det märktes också i den högoktaniga VM-kvalmatchen dem emellan i Brasilien. Men om man lägger rivaliteten åt sidan, har den brasilianske försvararen Felipe Melo kommit till försvar för Argentinas världscupseger under konstant trolling. Den Fluminesiska försvararen sa: “Argentina var en rättvis vinnare i världscupen. Folk pratar för mycket. Jag tror att om de inte förlorar den första matchen så vinner de inte världscupen. Det är för att det var länge sedan de förlorade och jag tror att de kom lite i tron ​​att de var bäst. När de förlorade den första matchen kom de ner från molnen, lite mer ödmjuka och med sina små fötter på jorden. Det var det som gjorde Argentina till mästare.

Detta uttalande visar också att flera fotbollsfans märkte comebacken av La Albiceleste efter deras förlust mot Saudiarabien. Det var aldrig en match efter det där det såg ut som att de vann matchen på grund av tur. Lionel Messi gladde också argentinarna med lysande prestationer. Hans uppvisningar i semifinalen mot Nederländerna och finalerna mot Frankrike kommer aldrig att glömmas.

Wout Weghorst försvarar överraskande Argentina

För några månader sedan kommenterade den tidigare Nederländernas chef Louis Van Gal att Argentinas världscupseger var förutfattad. Den tidigare Manchester United-anfallaren Wout Weghorst har dock kommit till försvar för vinnarna. Forwarden sa att han var medveten om uttalandena från deras tidigare tränare. Men han tycker att La Albiceleste förtjänade cupen. Han sade enligt uppgift: “Van Gaals ord om partiskheten mot Argentina? Nej, ärligt talat, jag håller inte med Van Gaal. Jag hörde vad han sa men jag ser det inte så.”

Fluminense-fans retar Pep Guardiola genom att skandera Lionel Messis namn inför klubb-VM-finalen

Denna kommentar förvånade många fotbollsfans på grund av hans bråk med Lionel Messi efter vinsten. Holländarna var på fel sida om resultatet i semifinalen då de förlorade mot Argentina med 4-2 i straffar.

Det råder ingen tvekan om att La Pulga skapade minnesvärda ögonblick i VM 2022, särskilt för argentinare. Vilket var ditt favoritögonblick av Lionel Messi i världscupen? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär