Saturday, December 9, 2023
HemSoccerLionel Messi gick med som delägare och kunde få 2 miljoner dollar...

Lionel Messi gick med som delägare och kunde få 2 miljoner dollar från investeringar i Kun Agueros esportsteam

Att vara i det senare skedet av sin karriär, Lionel Messi experimenterar med största sannolikhet med nya alternativ. I en ny utveckling förutspås Messis affärssamarbete med hans tidigare fotbollslagkamrat och vän Sergio Aguero fylla deras fickor med en vinst på 2 miljoner dollar. Även om den argentinske kaptenen inte äger många företag som sin rival Cristiano Ronaldo, kan det nya äventyret föra Lionel Messi in i en ny värld av entreprenörskap.

Inter Miami Star har några hotell och samarbeten med varumärken som Adidas, Lays och andra, men Messi går nu över till digital underhållning. Den argentinska legenden är i skymningen av sin professionella fotbollskarriär och verkar redan göra övergången till en mängd olika företag.

Lionel Messi ansluter till Sergio Aguero för att göra extra vinst via digital sport

Det tillkännagavs nyligen att Lionel Messi skulle samarbeta med sin urgamla vän Sergio Aguero i hans Esports-satsning, Kru. Företagets media har nu meddelat att fotbollsikonen gick med dem som delägare för att hjälpa sin vän att nå framgång. Även om verksamheten kommer att dra nytta av Messis varumärkesvärde, kan stjärnan enligt Economia Digital också dra nytta av 2 miljoner dollar i utbyte från investeringen.

Företaget startades 2020 för att förbättra utrymmena för esport och videospel genom att föra innovation från verkliga sportupplevelser till det digitala sportområdet. Ett av organisationens stora spel är Valorant, ett slutarspel som är den mest framgångsrika produkten och förväntas tjäna en vinst på $200 000 till $2 miljoner.

Med den höga efterfrågan på Esports valde Lionel Messi att investera direkt med sin tidigare argentinska lagkamrat, som han har varit vän med i nästan 20 år. Företaget har redan varit på frammarsch, tagit sitt inflytande utanför Latinamerika och motiverat spelare över hela världen. Företaget fokuserar på att tillhandahålla kvalitetsinnehåll inom Esports och de bästa underhållningsupplevelserna för allmänheten.

Partnerskap utanför fotbollsplanen

Lionel Messi och Sergio Aguero har varit vänner sedan deras ungdomslagsdagar under 20 år. Duon vann U20-VM i Nederländerna och vann även ett OS-guld 2008. Deras huvudseger tillsammans kom efter många år då de vann Copa America 2021. Efter en framgångsrik karriär som fotbollsspelare flyttar nu Messi in i det digitala rummet.

Han har också samarbetat med kryptovalutaplattformen Bitget till

RELATED ARTICLES

Mest populär