Tuesday, February 27, 2024
HemSoccerLionel Messi dumpade 2023 den bästa FIFA-ceremonin för att rädda ansikte från...

Lionel Messi dumpade 2023 den bästa FIFA-ceremonin för att rädda ansikte från pinsamhet, hävdar USMNT Legend

Lionel Messi förblir månadens smak. Den argentinska superstjärnan har varit i rubrikerna för att ha vunnit 2023 FIFAs “The Best”-pris. Inter Miamis ansikte var dock frånvarande från den prestigefyllda prisgalan som hölls i London. Medan många har sina teorier, insisterar en USMNT-legend på att La Pulga redan var säker på att vinna priset trots att han “inte gjorde någonting”.

På ESPN:s morgonprogram gjorde USMNT-veteranen Janusz Michallik ett stort påstående om Lionel Messis frånvaro. Han hävdade att Haalands diskant och 50 mål inte går att jämföra med Messis 9 mål och en Leagues Cup-vinst i USA, vilket inte är mindre än en “påhittad turnering‘. Han sa då: ”Det kanske finns en anledning till att de inte alla tre dök upp. Messi, för han visste förmodligen att han skämdes över att han skulle få det, även om han inte gör någonting.”

Michallik insisterade på att Lionel Messi för närvarande är inne på sin lågsäsong. Därför kunde han ha flugit till London. På samma sätt talade USMNT-legenden också om de andra två, som också avböjde inbjudan. ”Haaland, säg mig, hur lång tid tar det för honom att ta sig dit? Mbappe kanske hade någon ursäkt. Men denna trofé som tre av dem inte tog den på allvar och som vi vet vet några av dessa spelare i god tid vem som vinner det här, så lite av en fars“, avslutade han. Har vi fått några officiella reaktioner mitt i allt kaos?

Sedan Lionel Messi vann FIFA “The Best” 2023 har Blaugrana-ikonen varit tyst som en mus. 36-åringen har inte ens erkänt vinsten på sina sociala medier. Bara hans fru har brutit sin tystnad.

Vad var Antonela Roccuzzos reaktion på Lionel Messis triumf?

Inte långt efter att Lionel Messi tillkännagavs som vinnare av The Best Men’s Award, gratulerade Antonela Roccuzzo sin man. Hon postade en av FIFA:s karuseller till sin Instagram-berättelse, tillsammans med ett meddelande som innehöll tre klappande emojis och en tårögd emoji. Detta är för närvarande den enda reaktionen från Messis familj.

LÄS MER: Från Kylian Mbappe, Fede Valverde till Luka Modric: Alla spelare som röstade på Lionel Messi för att 2023 vinna FIFA-priset för bästa män

Det finns spekulationer om att han kan uttrycka sina tankar efter att priset når hans hem, en ära som ursprungligen samlades in på hans vägnar av Arsenal-legendaren Thierry Henry. Vad det än kan vara så har de kvardröjande frågorna om 8x Ballon d’Or-vinnarens val att tacka nej till inbjudan inte besvarats. Vad tror du att Lionel Messi har hållit på med? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Inlägget Lionel Messi ditched 2023 Den bästa FIFA-ceremonin för att rädda ansiktet från förlägenhet, hävdar USMNT Legend dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär